• unrealnoise
    "A te politikai hovatartozásod se érdekel itt senkit" Nincs is nagyon, szóval vagánykodhatsz. Tudod, én gondolkozni szoktam, nem beállni akármelyik sorba. Neked ezt még lehet tanulnod kellene...

Ha nem tetszik a példa, lépj tovább, akármelyik oldal is lehetne hatalmon, akárki is csinálná ezt, ha így reagálnak közben rá az emberek, akkor a példa jó. Pont.

Ugyanez igaz az NBA játékokra, FIFA-ra, megy a hőbörgés, de közben évről érve veszik... Nyilván fel tudom fogni, hogy nem mindenki veszi meg azok közül, akik hisztiznek, de azért el tudom képzelni az arányokat, és hát az ismerőseimet elnézve...

"nézem nem Nostradamus a nick neved"

Értem, tehát ha agyal az ember, meg levonja a látottak alapján a következtetéseket, akkor jóslás zajlik. :D

Kár, hogy elfelejted a tényeket, melyekre alapozva pofázik az ember...

A PC bevallottan a szimek és a Forza/GT közé készült, erről van, volt PDF, oda volt szánva, nagyjából hozták is.
    Most meg tudjuk mi történik. Elmennek még inkább a másik irányba, ahol a Forza meg GT van, olyan költségvetéssel hogy a PC3 ahhoz képest fillérekből összetákolt valami...

Jah és hát tudjuk: nincs ez, nincs az, nem lesz emez sem, de legalább a HUD is egy arcade-os fos lesz.
    Ezek tények, láttuk, mondták. Köszi.

Az is tény, hogy ha csak videók alapján ítélném meg a játékokat, akkor a GTS vagy a FM7 köröket ver a PC3-ra szimességet illetően, van pit, van normális HUD (GTS-nél elég perfect), szóval jah.

De persze neked ebből az egészből annyi jött le, hogy okoskodva, fölényeskedve beszólj. Gratulálok mester.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.07.03. 18:57:42