• unrealnoise
    Nah igyefigyelj, ha szerinted a Shift nem visszalépés _ fizikailag _ egy GTR2 szinthez képest (ami akkor azért eléggé az élen volt), akkor dobd ki a kormányod az ablakon, nem neked való ez.

Az, hogy egy-egy megmondóembert szereznek a cégek, azt azt mondják, amit a fejlesztők elvárnak tőlük, az egy dolog. Más dolog az, hogy vannak olyan inkompetens arcok, akiknek ennyi is elég, és nem akarják látni a kontrasztot.

Dolgozzam fel, ember, te komolyan hány éves vagy?

Amúgy meg ha ismernél, akkor tudhatnád, hogy sosem voltam ilyen vagy olyan fanboy. Jah, lépjen át az iR a 21. századba mi? :D A pC2 mai napig nem érte el azt a szintet AI területén, amit az iR fejlesztői már réges-régen elértek más címekkel alsó hangon 15 éve...

21 század, nevettes...

Fizikailag meg ég és föld a különbség, de nyilván Max meg Norris is hülye hogy főleg rF2-t meg iR-t választják és nem a pCars2-vel csapatják. :D
    De majd Ben Collins megaszongya majd, hogy hülyék ők is.

Amúgy komolyan ennyire nehezen megy a szövegértés?

Fizikai visszalépésről beszéltem a SHIFT / GTR2 kapcsán, nem anyagi, üzleti sikerek értékeléséről, elemzéséről. Naná, hogy a Shift nagy lehetőség volt, és egy GTR2 után én is örültem volna, ha ilyen lehetőséget kapok. Azzal is tisztában vagyok, hogy az EA besz*patta őket a Shift 2 után... De ettől független a korábbi posztokban mi volt az első mondat?

Segítek 1.0 (te írtad):
    "Visszalépés biztos nem lesz fizikában."

Segítek 2.0 (értelmezés): Szóval fizikáról volt szó...

Te nekem még egyszer, kurvára ne magyarázd itt nekem a szimes multat, mert legalább úgy vagy jobban tudom mint te, mikor mivel, mi és hol történt, a Shift 1 is naívan premiervétel volt, és tanulj meg szöveget értelmezni, írtam hogy jóindulattal simcade lett a Shift 1, nem azt írtam, hogy játékként meg grafikailag, meg minden egyéb szinten egy szemét lett volna a GTR2-höz képest...

Amúgy kereshetek neked minden egyes oltári gány cucchoz is annak a fizikáját méltató, igazi versenyzőktől elhangzó nyilatkozatokat, sokra mész vele. Ha ezen állna a dolog, akkor kérlek minden a világ legjobb szimulátora lenne, amit ezzel a műfajjal illetnek.

Kurvára nem szarok mások véleményére, ha az megalapozott, és azt sem bánnám, ha hozzászúlásodban hanyagolnád a szimes történelm órát.... (pláne, hogy megint milyen baromság miatt hoztad fel öcsém, de ugye ezt már fent részleteztem...)

Én várom a pC3-at, itt van gyűjtőiben a PC2, és örülök, hogy lesz PC3 is.

"Ha egy kicsit túllépsz a járgány határán, már ki is pördültél."

Jaja, ezt hívják úgy, amikor sikerül menedzselni az ilyet, félve mondom ki: korrigálásnak, szvsz minden valamire való szimcade cuccban is létezik ez a dolog, de gondolom csak a pC2-ben lehet egy hibát korrigálni a kormányon. :D

Amúgy pont a napokban zongoráztam végig gamepaddal is a szimeket (tesztként), és az iR-ben egy csomó járgány meglepően jól vezethető, kezelhető, lehet velük a határon is autózni és még gamepaddal is lehet korrigálni, de ez biztos valami tegnapi patchben volt benne, mert nyilván ezt csak a pC2 tudta korábban. :D