• Alexease
    Csak azert irtam, amit irtam, hogy ne a kinezet es a latvany legyen az elsodleges vagy egyetlen meghatarzo, mert az mar annyival nem jobb, es raradasul valamit valamiert;)))

Amennyivel tobbet nyujt a Forza latvanyban, kibnezetben, tartalomban, szolgaltatasban a PC-s szimeknel, eppen annyival kevesebb is a komolyabb/szimes resze (szimulacio, fizika, online stb.).
    Ami nem gond, igy van jol, nem is lehetne benne minden, nem birna a gep es igeny sincs ra.

Mar irtam, nekem egyertelmuen tetszik a Forza, amiota megjelent.
    Sajnos a GT nem annyira, mert nekem szuksegem van, alapelvaras hogy legyen cockpit, rendes FFB, 3 pedal es h-pattern.

1 gondom van csak a Forzaval: kell hozza a konzol, a jatek, az osszes kiegeszito (csak akkor van ertelme), Live "elofizetes" (vagy mi a retek:P) es ez mar lazan 100E HUF:) Es ezutan meg kellene vennem hozza egy mukodo, kompatibilis, normalis kormanyt, pedalt, valtot (+ ~100E HUF?!). Ez igy egy kicsit eros;) Es ez csak 1 jatek, mert NINCS mar rajta, ami erdekelne:D

Ha meg normalisan lekezelne a kormany/pedal/valtomat, akkor meg talan-talan...

Ha nyerek a Lotton, akkor azonnal, mert mindigis vagytam egy Forza szintu autosjatekra a PC-s szimek melle.
    Ez PC-n a CARS lehet (bar egyelore gyanus, elsosorban tartalomban, szolgaltatasban) es esetleg ACR (de az meggyanusabb:DDD).