• Danecay
    Tartozom egy vallomással ami az idézett hozzászólás végén leírtakhoz kapcsolódik ahol azt írtam, hogy az Automatic by weather gumistratégiát választva esőben slick gumit rakott fel a játék. Nem tudom hogy volt pontosan de a több féle stratégia beállítása során volt, hogy egyik felülírta a másikat és így történhetett, hogy az Automatic by weather beállításnak gondolt stratégia alatt valahogy mégis csak slick volt beállítva, ennek megfelelően ezt a gumit is rakta fel a játék. Újbóli, többszörösen ellenőrzött beállításban sikerült ténylegesen Automatic by weather-re állítani a stratégiát és valóban más fajta gumik kerültek fel kiálláskor az autóra. Amivel bajban vagyok az az, hogy legjobb emlékezetem szerint valamilyen All weather gumit rakott fel aminek a grafikai megjelenítése leginkább valamilyen szöges gumihoz hasonlított és már akkor eldöntöttem, hogy futam utam megnézem a Sertex féle gumis táblázatban de nem találtam ilyet. Kérdésem az lett volna, hogy ez felelne meg az intermediate gumiknak csak a grafikai megjelenítés megtévesztő?