Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
A köridőkre borzasztó egyszerű a magyarázat. Meg lettem szólva, hogy nem próbáltam ki és melóba menet előtt volt még fél órám, hogy kerüljek párat és ez idő alatt próbálgattam a fékhatást, a fékpontokat, a kigyorsítást ami azért persze többször túlcsúszással, vagy pályáról való lesodródással járt, ezért lett rossz vagy érvénytelen a kör. Nem tartom magam jó versenyzőnek, minden bizonnyal Te is jobb vagy nálam viszont a végsebességeken némileg én is csodálkoztam. Az Acura AI-s videódban pl. az AI első körben a kérdéses kanyar előtt km. pontosan ugyanolyan sebességet ért el mint én 266Km/h-t, az összes többiben kevesebbet, ezzel szemben Te 8Km/h-val gyorsabbat autózol. Vagy ügyesebb vagy, vagy jobban sikerült a kigyorsításod vagy ennyit jelentenek a segítségek amit használsz, mondjuk a kipörgésgátló sokat tud segíteni a kigyorsítás során. Nem leszólni akarlak miatta, nekem is be volt kapcsolva korábban ha már egyszer az igazi autókban is benne vannak gyárilag (Authentic) végül aztán kikapcsoltam bízva abba, hogy hátha jobb lesz. 8KM/h sebességkülönbség egyébként szerintem nem lehetetleníti el az összehasonlítást. Szerintem a Lambós videon is jól látszik a lényeg persze csak annak aki látni akarja 8km/h ide vagy oda. Én úgy gondolom, hogy szakadó esőben túl rövid féktávokat lehet venni, még a száraz körülményekhez mérten is, valamint egy 620 LE-s autóval nem, hogy szakadó esőben nem lehet kigyorsítani padlógázon de még szárazon sem. Persze, az, hogy kinek mi még az elfogadható és, hogy mi felel meg az szubjektív dolog és én sem azt mondom, hogy bizonyos körülmények között nem csúszik jobban az esős pálya de a valóság szerintem nem ilyen.