unrealnoise#1907
most komolyan, nem azért mert most PS3-at veszek, de ne arcade-ozzunk már le ilyen címeket... mire jó ez? még ha szerinted az is, azért tegyünk már különbséget NFS Hot Pursuit, a codi plusz a többi "neves" autós gamma és a két nagy között.
Alex: azért ennyi év után ne nézz már olyannak, aki csak a replay-eket néz meg összevágott szerkesztett videókat. és mint már egyszer mondták neked Forza 4-ben is csak a felbontás nő valamennyit visszajátszás alatt, cserébe lemegy 30 FPS-re. És igen, láttam épp elég gameplay videót, nem véletlen linkelgettem a teszteket is.
és nem az a lényeg, hogy megcsinálhatnák, hanem az, hogy nem teszik. csigének mondtam, aki szerint már három-négy éve a PC mögött kullog a konzol cucc. azért ez túlzás és erősen játékfüggő. bár tény, hogy vannak címek, amelyek PC szebbek, részletesebbek. Viszont ennek az árát a felhasználó meg is fizeti... nem egyszer, nem annyit. :)
nah mindegy, nekem három nap 12 óra most, utána meg elvileg meglesz a konzol, hát kíváncsi leszek mennyire lesz éles a kontraszt vezetési élményre.