• Danecay
    Annyiban azért mégiscsak különbözik kettőnk esete, hogy az én felvetésem úgy lett lehurrogva, hogy ki sem próbálta senki, csípőből rá lett vágva, hogy hülyeség, mígnem egy év elteltével volt aki rávette magát, hogy kipróbálja és belátta hogy tényleg nem beszélek akkora ostobaságot, köztük Te is. Én nem kérek ki magamnak semmit, én pusztán arra fel írtam hogy "Szerintem itt nem erről van szó" hogy nem azt vonom kétségbe, hogy van olyan pálya / autó kombináció ahol jól működik a dolog, hanem azt, hogy van ahol nem, köztük az általam említett kombináció, ezért sem tartottam szükségesnek az ellenkezője bizonygatását, ugyanakkor az időjárás versenyre gyakorolt hatását ez által nem is lehet konzisztensnek tekinteni.
    Egyébiránt kipróbáltam az általad javasolt Lamborghini Huracan Super Trofeo-t és valóban megleptél. Ellenpéldaként azt gondoltam volna, hogy ennél sokkal markánsabb lesz a különbség de érzésre nem több mint amit az Acura és a Lambo közötti 120LE-ből származtatható különbség okozhat, így amennyiben ez OK-s, ennek fényében az Acura is teljesen rendben van. Már komolyan kezdtem azt gondolni, hogy ezzel a Hockenheim Ring-el lesz valami probléma mert az összehasonlítási alap miatt ott próbáltam ki a Lambo-t is, éppen ezért pályát váltottam méghozzá a barcelonai pályára de itt sem éreztem semmilyen különbséget a hockenheimi képest így maradtak a kérdőjelek. Videó formájában is megörökítettem a próbát:

Hogy ne keljen nagyon visszakeresni itt az Acura-s videó is:

Jól látható módon a nagyobb végsebesség ellenére szinte méterre ott fékezek mint az Acura-val és el tudok fordulni a hajtűkanyarban mindenféle túlcsúszás nélkül, miközben ebbe a videóban próbáltam a kigyorsítást is szemléltetni ahol az erre vonatkozó grafikai megjelenítésen jól látszik az, hogy a kanyar abszolválása után, szó szerint padlóig nyomva és úgy is tartva a gázpedált gyorsítottam ki egy apró ellenkormányzást leszámítva és toltam felfelé a sebességi fokozatokat minden gond nélkül. Az illúzió tovább rombolása érdekében mindenképp érdemes megemlíteni azt, hogy a kilométeróra körül jól "nem" látható piktogramok alapján még a gyárilag beépített segítségek (TC, ABS) is ki voltak kapcsolva és mindezt így sikerült produkálni különösebb erőfeszítések nélkül, mondanom sem kell, az elfogadható Authentic (gyárilag is alkalmazott) segítségek mellett még egyszerűbb az ember dolga.
    Nos hát a teszt és a megfelelő konklúzió levonása után gondoltam inkább folytatom a megkezdett karrier módomat és az első szezonom utolsó futamára örömmel konstatáltam, hogy futam közben változik az időjárás, ugyanis száraz körülményekről 3 kör elteltével esősre változik az. Annak viszont kevésbé örvendtem, hogy ennek előrejelzését nem láttam sehol. Ez most inkább kérdés mint vádaskodás, jelzi ezt egyébként valahol előre a játék? Mivel nem volt előkészített stratégiám kezdhettem újra a versenyt gondoltam ezúttal felkészülve, készítettem egy minden javítást nélkülöző kerékcserés stratégiát valamint egy javításost is és a helyett, hogy megadtam volna, hogy megadtam volna konkrétan, hogy milyen abroncsokat rakjanak fel kiálláskor. az Automatic by weather lehetőséget választottam ki arra gondolván, hogy nem nagyon lőhetek mellé lévén az AI-nak is minden bizonnyal ugyanazt rakja fel kiálláskor. Pofáraesés v2, tükröződő aszfalt mellett, visz függönyt húzva, másodpercekkel az élen betakarodtam a bokszba kereket cserélni, javítandó alkatrész nem lévén valamilyen rejtélyes okból kifolyólag addig várakoztatott a a játék a kihatással, hogy az egész AI mezőny kiállása mellett csak a második helyre tudtam visszajönni, és most jön az Epic Fail finom, friss, ropogós száraz pályára alkalmatos abroncsokon.
    Szerintem ez már csak azért is elég kínos mert a karrier időjárási viszonyok fixek, és ehhez sem sikerült beállítani egy használható működő stratégiát? Hát nem tudom, hogy aki szerint jó ez így az mi alapján ítél meg egy játékot.
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.11.13. 19:10:50