Lehet félreérthető voltam, én nem azt állítom, hogy az eső és a vizes aszfalt sohasem működik jól, biztosan vannak olyan körülmények amikor igen (gondolom) viszont konzisztens módon nem működik jól, így hiába a Live Track 3 és látványra a medencényi esővíz a pályán, ha egyszer nincs, vagy nem úgy van kihatása az autók viselkedésére ahogy kellene. Én sem keresem szándékosan az esős körülményeket, leginkább csak próbálgatásból, vagy ha éppen ilyet dob a játék, de eddig leginkább csak a korábban leírt jellemzőkkel találkoztam. Annak ellenére, hogy a tapadás nem olyan mint amilyennek lennie kellene szerintem, a tócsák működnek, igazából ez az egy dolog amire figyelni kell. Apropó, ha már a tócsák kerültek szóba, hatnak már azok az AI-ra is vagy továbbra is csak a játékos járhat velük pórul, és csak az ő autóját lassítják meg?
Király dolog lenne ez meg minden ha úgy működne ahogy kell, azért is bosszantat, hogy sajnos nem úgy működik. Gondolom sokkal több meló van e mögött mint amennyiibe rendesen beállítani tartana.