Jól van, nyugodj le nem maradsz válaszok nélkül. Csak más dolgom is volt, meg más játékokkal is szoktam játszani. Most éppen egy fantasy szerepjátékot toltam, amiben trollok ellen kell küzdeni, de végül lemondtam róla, mert annyira nem kötött le. Szóval most leülök és alaposabban szemügyre veszem a problémát. Ha már az én "idézetes" hozzászólásom így felkavarta a lelki egyensúlyodat. Bár mondhatni korábban már felhívtam a figyelmed, #18925 hogy a videódhoz képest sokat változott a progi, amibe beletartozik az NSX is mivel az lett a leggyengébb/leglassabb GT3-as autó és azóta azon is piszkáltak. No mindegy. Nem nekem fontos ez a dolog. Más részről az ominózus idézet előtt volt egy hozzáfűzni valóm is a dolgokhoz #18944 , amit nemes egyszerűséggel, úgy látszik figyelmen kívül hagytál. Sebaj. Azóta néhány kört azért tettem a pályán és némileg alátámasztani látszik az idézetben foglaltakat. Beszámolhatnék most részeredménnyel, de majd a teljes anyaggal együtt, ami soon. Szóval egy kis türelmet kérek, mert nem igen szoktam videózgatni és már így is többször újra kellett vennem, mert ezt-azt nem jól állítottam be. Estleg valaki tud valami jó progit, amivel YT-ról le lehet szedni videót, hogy ki tudjak kockázni egy két dolgot? Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.08. 08:54:35