Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Solt #18974 Milyen kontextusról beszélsz te szerencsétlen!? :D A 2 db saját magad által megfogalmazott és egymás után illesztett mondatodat nem tudod értelmezni... hogy van bátorságod a kontextus szót felhozni? :D
Egyébként nem tudom feltűnt-e, de engem totálisan hidegen hagynak az ACC-l kapcsolatos lázálmaid... pont annyi vizet zavarsz vele, mint 1 db Milka tehén pukija a globális felmelegedést illetően! Ebből kifolyólag a másik topikban sem reagáltam rá, tehát itt sem fogok.
Ami a lényeg, hogy még mindig nem fogod fel a saját szavaidat, és nem érted meg, hogy mit jelentenek...
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az ACC bukta lesz.
Ezután a mondat után azzal jössz, hogy te bizakodó voltál az ACC-t illetően! :DDDD Mi lenne, ha negatív lennél? Az, hogy utánabiggyeszted egy másik mondatban, hogy "anyagilag mindenképpen" még nem oldja fel az első kijelentést. Az, hogy ezt nem érted meg és még mindig próbálod maszatolni, még mindig csak egy állapot, szarni rá... viszont az, hogy utána még hazudozol és ezt próbálod azzal leplezni, hogy elkezdesz össze-vissza terelni, már nekem is sok.
A történet kurva egyszerű, a #18952-ben ezt írod,
ACC-ról is csak annyit mondtam, hogy szerintem anyagilag ez bukás lesz, amit fenn tartok.
ehhez képest a valóság ez,
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az ACC bukta lesz. Üzletileg mindenképpen.
Magyarul NEM, nem csak annyit mondtál! Egy ilyen egyértelmű hazugságon mégis mit lehet még maszatolni? A vak hitet, butaságot, hülyeséget, ego-t, átlag alatti szövegértelmező képességet egy határig elviselem, sőt időnként a buta egoisták vergődése még kifejezetten szórakoztat is, viszont amikor valaki már ennyire egyértelmű hazugságot bevállal azért, hogy mossa magát... gusztustalan. Vállald be, hogy csak gerjeszteni akartad a feszültséget, vissza akartál szúrni... ez sokkal gerincesebb dolog lenne mint ez amit most előadsz.
Részemről kiszálltam ebből, van az a szint aminél mélyebbre már nehezemre esik leereszkedni.