• sertrex
    Meg se merem kérdezni, hogy sikerült-e végig olvasni az egészet vagy elégedett vagy azzal is, hogy kiemeltél a kontextusból egy-két mondatot és most azon rágódsz, mint vén kutya a velős csonton.
    Na, mindegy ha sikerült végig olvasnod akkor most gondolom, szánsz rá egy hetet mire értelmezni is tudod, bár ezek után nem hiszem, hogy helyesen, de ha mégis, akkor rájössz, hogy kimondottan bizakodó voltam, vagyok még az ACC-vel kapcsolatban.
    Ellentétben az elmeállapotoddal, mert szerintem az már visszafordíthatatlanul megroggyant.
    Amúgy meg ha követem a gondolat meneted, már ha lehet ezt annak nevezni, akkor is inkább egy félreérthető fogalmazás volt és nem valami furfangos ACC elleni merénylet.
    Tehát egészét tekintve se volt részemről negatív hangvételű írás, ami egyből cáfolja is a te paranoid törekvéseidet afelé, hogy egy ACC megsemmisítő akció lett volna, egy általad, nekem titulált gondolatmenet kapcsán. És a jövőben kérdezz meg előtte, mielőtt te magad akarod eldönteni, hogy én mit gondolok. Bár jobb lenne ha a korábban vázolt okokból kifolyólag, hanyagolnád a személyemet és mondjuk többet foglalkoznál a kedves családoddal, például.