• sertrex
    Nincs vita. Az eredeti SMS RAW a DD kormányokhoz ajánlott, SP azt dolgozta át vagy 24 féleképpen. Azt írja a fáljai között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, de nem volt módjában minden fajta kormánnyal tesztelni. Ami azt is jelenti, hogy kormánya válogatja, hogy kinek mi felel meg... No meg ízlés dolga is, mert sokan sok féleképpen képzeljük el a jó FFB-t. Meg azt is figyelembe kell venni, hogy a kormányok azt tudják megjeleníteni FFB formájában, amit a gyártójuk megírt hozzájuk, minden kormánygyártó saját drivert írt a kormányaihoz, tehát eltérő tapasztalat van a Logitech, a Fanatec és a Thrustmaster felhasználóinál. És azt is írtam, hogy SMS felhasznált jónéhány dolgot JS beállításaiból, tehát semmi furcsa nincs abban, ha a gyári fájlokkal valakinek hasonló vagy jobb élménye van. Nekem egyébként a gyári beállítások közül az Immersive hoz hasonló jó érzést a JS beállításokhoz. Csinált külön DD kormányokhoz is FFB-t, bár nekem nem az van de elég sokáig használtam a tire lo comp DD SopDiff beállítást, ami kimondottan élvezetes volt, de mivel a setuptól is változik az FFB, így észre vettem furcsaságokat és visszatértem a sima tire lo comp SopDiff beállításhoz. Nekem az jött be eddig a legjobban.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.29. 08:05:47