• MasterMason
    Szerintem tök jó ez a dlc, amúgy értem mit mondasz mert persze azt gondolná az ember, hogy egy játékban ugyan mi a francért ne mehetnék fel a fioranoi pályára egy mclarennel... De feltehetőleg a ferrari kötötte ilyen módon az ebet a karóhoz cserébe azért, hogy az fxx-re meg egyéb autókra is megadta a liszenszet, és most őszintén nem elfér egy valódi tesztpálya is? De amúgy lehet rajta versenyezni is...

Mugello meg tényleg gyönyörű szép nagyon jó az a pálya nem beszélve az autókról, szerintem tartalmilag talán az eddig legjobb dlc. Kapott két új autót a vintage prototype a, meg a gtc is, a hiperszuper ferrarik mellett.

Meg amúgy is, mi ez ahhoz képest, hogy kifizet valaki 2.2 millió eurót egy valódi FXX-ért, és még csak utcára sem viheti?!

A cég meg gondolom annyira nem hülye, hogy ne akarnának több pénzt keresni, szóval szerintem ahogy pc1 esetében is, még lesz sok kiegészítő, csak már ugye nekünk delux tulajoknak is fizetni kell majd érte. Mert abban 4 kieg volt ingyen ígérve.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.14. 14:07:13