Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Axtros #18791 Na, hát beigezolódtak a félelmeim, a Ferrari DLC-ben a Fiorano-i pálya gyakorlatilag használhatatlan. Persze tudom, hogy a valósgban ez tényleg a Ferrari belső teszt pályája, amin bizonyára csak a Ferrari különböző modelljei futnak, és valóban, nincsenek box-ok. Persze maga a pálya sem egy kiemelkedő alkotás, de az SMS ettől még elmehet a francba.
Ne kérjen el pénzt olyan dologért, amit egy játékban nem lehet 100%-ban úgy használni, ahogy azt az ember elvárja. A DLC-ben 2 pálya, és 8 autó volt ígérve. Én megértem, hogy a valóságban a pályákat liszenszelni kell, és a Ferrari kikötötte, hogy ezen a pályán, még a játékban is csak és kizárólag a Ferrari modelljei futhatnak, de azért ez mégis csak egy játék. Hát ha ennyire le van védve a pálya, akkor az SMS inkább liszenszeljen egy olyan pályát, amit fel lehet használni rendesen versenyzésre. Minek kell a játékba egy kimondott tesztpálya??? Az oké hogy szimulátor a kategóriája a programnak, de a Project Cars-t nem az autóipari megoldások szimulációjára találták ki, hanem azért, hogy a felhasználók ezzel játszanak, tehát egyértelműen játékprogramnak. Akkor nekem ne olyan pályákkal kössenek megállapodást, amit egy autóversenyes játékban nem lehet versenyzésre használni? Szeretem a Ferrarit, de azért nem akarok mérnöki teszteket futni a játék engine alatt. Átverés az egész, és bárki bármit mond, ennek a Fiorano-i pályának ebben a formában semmi értelme a programban.
A DLC autófelhozatalát nem akarom bántani, bár azért annyit megjegyeznék, hogy FXX K-n kívűl a többit senki sem fogja használni online futamokban. Ezt is csak azért, mert a nagy riválissal a McLaren GTR-el egy csoportba került, és így azért már el lehet képzelni érdekes futamokat, bár a csoport (Trackday) többi kocsijára szerintem senki sem kíváncsi. Na mindegy, ez a Ferrari DLC a Mugello-t leszámítva, tartalmilag egy nagy nulla.
Kíváncsi vagyok, hogy most, hogy kifutott az összes olyan DLC, amit még a program megjelenésekor előre meg lehetett vásárolni, milyen tartalombővítéssel fog az SMS előállni - ha eggyátalán előáll. Nem bízok benne, de ne legyen igazam, mert ha mégis, akkor ez volt a PC2 életciklusának a vége.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.14. 13:18:53