Axtros#18765
A Mugello egy király pálya, és bár tudom, hogy ez egy Ferrari csomag, aki tulajdonosa a Mugellonak, de verseny szempontjából a Misano-i pályának jobban örültem volna. De hát ez van, nincs mit tenni, bár szerintem az online versenyek között nem lesz olyan népszerű, mint mondjuk a Monzai vagy az Imolai pálya. :)
A Ferrari pályájára (Fiorano-, vagy Maranllo circuit) viszont kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják meg a box-okat, és hány autót autót engednek egyszerre versenyezni, mivel az - ha jól tudom - nem egy FIA által liszenszelt pálya, csak a Ferrari használja belső tesztre. Ez nem olyan környezet, mint a Porsche DLC-ben a Lipcsei pálya, amin akár versenyeket is lehet rendezni, hiszen az rendelkezett mindennel, amire egy versenynek szüksége van. (Pit Stop + szervíz út, felfestések, kijelzők, rajtrácsok, lelátók, rázókövek, stb.) Ezek hiányában valami ki kell találnia az SMS-nek, hogy versenyezni lehessen rajta. Amúgy szerintem a vonalvezetése igen érdekes, kíváncsian várom, hogy kipróbálhassam magamat rajta. :) Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.02. 22:21:11