• unrealnoise
    Jaja, nem rossz ez a cucc így sem az tény. AC-t magasan veri nálam, mert annyival nem jobb fizikára pl az AC, hogy kompenzálja az AI botrányosságát, és a menü, UI kuszaságát. A PC2 szvsz is profi cucc, csak kellett volna neki még egy kis idő. Idén ősszel vagy még az ACC előtt tökéletes lett volna a megjelenése. Uborkaszezonban. Nem ősszel, mint ahogy kijött, amikor nem hogy konkurens autós címek, hanem sok egyéb is megjelent a PC2 premierje közelében.

Nagyon kíváncsi leszek én arra a PC3-ra. Félve azt gondoltam, meg sem fog születni, de aztán ki tudja. Az biztos, hogy az alapok és a tartalom az nagyon jó, igazából nem olyan sok munkával sokkal jobb szim és játék is lehetne belőle. És talán pont emiatt biztosra is vehető, hogy lesz következő rész.

Én várom szeretettel. Amúgy így sem kapott vészesen negatív értékeléseket. Sőt. Csak hát sok volt a bug, és ugye naná, hogy ez sok felhasználónál kiütközik, és nyilván ezt tudták ők is, csak hát a kiadói nyomás...

Pedig tanulhatnának belőle, hogy bizony a legnagyobb címek sokszor csúsznak, naphosszat sorolni lehetne. Aztán kijönnek, repkednek a 9/10-es, 10/10-es értékelések, és hát az már fél siker.

Mondjuk én nem várok akkora fejlődést, mint amekkorát a PC2 ugrott a PC1-hez képest, de az biztos, hogy sokkal kiforrottabb, jobb produktumra számítok. :) Ár/érték arányban még mindig a PC2 az etalon, aztán az AMS.

Sokkal jobban bosszant egyébként az agyan magasztalt AC helyzete, amely átment szimpla pénznyelő üzemmódra, DLC, DLC hátán, az AI volt, hogy a béka segge szintről elmozdult egy kicsit felfelé, de amikor a járgányokat még minimálisan sem igazítják, szintezik be a csúszkához, az botrány. Mert annyira nem szar az AI AC-ban már, de van amikor csutkára tekert AI-t is másodpercekkel verem nem egy pályán, default setuppal... És ez eléggé lehangoló... Mondjuk legalább húztak egy nagyot, és bevállaltak egy konkrét szériát...

Mindig is azok voltak a legnagyobb kedvenceim. Amúgy meg is hoztad hozzá a kedvem, este kipróbálom újra. :)