Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #18601 valahol pozitív, hogy foglalkoznak még vele, valahol kellemetlen, hogy sokkal jobb már nem lesz. Mondjuk szerintem így is jó a game, az AI viszont olyan amilyen, az AMS és az rF2 mögött van. Kár, mert én ezt a programot elsősorban AI-val használnám.
Vagy iRacing, Gran Turismo Sport szinten, rendszerszerűen szervezett online futamokhoz, de hát ezt nem csinálták meg...
Az a gond amúgy, hogy én naív sem vagyok. Nem lett akkora siker a játék, mint várták, bár nem is tudom mit vártak. Tavaly jött a Gran Turismo, meg a Forza 7 is, az előbbi siker lett, a Forza Motorsport-ból is elmehetett egy olyan 1.2 milla, de rekordokról szó nincs, mind a három játék messze korábbi önmaga szintje _alatt_ teljesít.
A Project Cars 2 4-600 ezres eladott példányszáma sokkal már nem fog növekedni, pláne ennyire lassuló fejlesztések mellett... Egy nem túl sikeres játéknál már az is csoda, ha ennyi idő után még foglalkoznak vele, de persze nem tisztem védeni őket, ilyen világot élünk.
Ha ez is úgy fogyna folyamatosan, mint a PUPG meg a többi nagy sikercím, elhihetitek, hogy folyamatosan jelentős javítások, tartalmak jönnének hozzá...
Mondjuk így utólag már úgy érzem, hibás volt a pCars koncepciója. Amikor elindultak, és bíztam benne, hogy ez egy free, "mikrotranzakciós" játék lesz, valami olyasmi, mint a Raceroom, vagy az iRacing. Lehet jobban jártak volna vele...
A másik gond az, hogy meg lehet nézni az F1-et, miért is lett olyan népszerű. Olyan fejlesztések mentek azon a játékon végbe, hogy az ember nem győz pislogni. Az a cucc nagyon egyben van, profi az egész, UI, lehetőségek, stb. Szórakoztató is és mivel az AI-t is egy járgányra kell belőni, a gép is elég okos. Szóval lehet jobban jártak volna, ha valami modern játékmotorra felhúznak valami fasza grafikát, és kiadnak különböző versenyszériákat. De karrierrel, licenszelt tartalmakkal, etc. GTR2? Nascar Racing 2003? Nem csak azért lettek klasszikusok, mert baromi jók, hanem mert össze lehetett őket hozni. Bevállaltak egy szériát, és azt meg is csinálták normálisan, úgy ahogy kell.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még visszasírom a Simbines Race játékokat is... Ezért is örülök különösen az ACC-nek, és ezért is elképesztő, hogy az AMS és az rF2 mégis mennyire jó AI szintjén is...