Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #18558 Hell yeah! Igazából az alapok nagyon jók most. Mindenük adott igazából. Annyi pálya, tartalom van a pCasr2-ben mint az állat.
Nekem lenne ötletem min kellene újítani...
Először is nem ártana játékosbaráttá tenni. Nem kezelésre, bár arra sem ártana, mert az alap kontrolleres setup szerintem szar volt, a neten találttal már jó volt... Szóval legyenek kihívások, acsik, olyanok mint mondjuk a GTS-ben vagy az AC-ben. Sok. Lásd melyik haverok mit, mennyi idő vagy próbálkozás alatt szerzett meg és milyen teljesítménnyel, idővel. Ez a HC szimes réteget nem feltétlen érdekli, de magamról is tudom, hogy mennyire ki tud kapcsolni és le tud kötni néha pár fasza kihívás.
Az AI-t rendbe kell tenni. Szerintem jól mennek már most is, főleg road versenypályán, de azért van mit csiszolni rajtuk. Főleg oválon... Roadon is elsődlegesen az a gond, hogy nem reagálnak, ha a célegyenesben bemegyek melléjük. Nem húznak rám, nem történik semmi. Tanulhatnának Ricsitől, meg Verstappentől. :D
Az időjárás meg ezek már faszák, a fizikán kell polírozni, és jó lesz az.
Igazából azt mondom, hogy egy jó adag csiszolással, jó játékmódokkal, nagyot szólhatna ez a cucc. Tudom ezt mondtuk az első rész után is, de azért szvsz a második már jóval jobb lett, csak megint túlvállalták magukat...
Ami nekem személy szerint nem nagyon tetszik, az a karrier mód. Bármelyiket végig csinálhatja az ember az acsikért, akármiért, a sikerhez, még ha totál béna is az ember, elég az, ha leveszi az ellen erősségét. Tehát abban sincs kihívás, nem addiktív. Ez a GTS-ben elég jól meg van oldva... Csak ott meg az eseményeknél tiszta szar az AI, mert boost-os fos. Kell mondjuk 50-100 különböző esemény, ilyen és olyan járgányokkal, de jól belőtt teljesítési időkkel, stb.
A másik meg az, hogy legyen már végre custom championship a fenébe bele. 2018-at írunk, és semmi...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.05.03. 20:55:08