• RepeszElek
    Én is csak a magánéletből tudom venni a tspasztalatokat és úgy összehasonlítani.
    Nem vagyok versenyző, de egy időben sokat mozogtam olyan emberek közt akik versenyeztek.
    Van pár autó a játékban amilyen kategóriát már vezettem, de mégtöbbet ültem mások mellett és láttam,éreztem mire képes a versenytechnika.
    A családban is volt izom auto. Egy chevy camaro.
    De m5 powertől 360 lóra felhúzott evo8tól vfts ladáig sokban volt szerencsém ülni és némelyiket vezetni is.
    Ez nem menőzés csak tapasztalat.
    Ami engem legjobban idegesít az a tapadás hiánya.
    Ha elveszti a tapadást (amit nagyon szeret) a kocsid ő bizony végig fogja pörögni akkor a 360at legalább egyszer és hiába a több száz paripa a versenyfutómű a gumik stb.sem a gázzal sem a fékkel sem a kormánnyal ezt te nem fogod tudni helyre hozni.
    Ezt még meg is érteném 100-200 km/h között de ilyenkor az hogy mennyivel mész totál lényegtelen!
    Megcsinálja 20al is. Kb. mint a jégen.
    Fűre lépni tilos!!
    Ha fűt lát bármelyik kerék neked annyi. Az olaj!
    A kerékvetőt is kerüld inkább. Ne foglalkozz azzal hogy a versenyeken folyamatosan használják itt azért jobb távol maradni tőle, de azért vannak kocsik a játékban amik birják. Teszteld le melyik az.
    A másik meg a gáz.
    Ezzel már a pc1-nél is gondjaim voltak. Egy fél centit nyomok a pedálon és maxra pörög a fordulat.
    Probálgattam már minden állitást, egy nagyon jó több módon állitható fanatec pedálom van.
    Nagyon szeretem, de a pcars-nal mattot kapok.
    Probáltam játékon belül állítgatni az érzékenységet de nem sikerül. Csak a pcars-nal van vele gondom.
    Nah most probálj meg egy több száz lovas izomautóval lejönni így a jégről, ő akarom mondani a fűről! :p
    Aztán van pár kocsi ami meg hozza amit kell legalábbis úgy gondolom a magam amatőr módján:)
    Tegnap nagyon dúrván driftelgettem egy gokárd pályán.
    Nagyon ügyes voltam! :D
    Remélem hogy ez elég bő kifejtés volt.
    Amúgy az ffb szerintem nagyon jó. Az ac ffb-t szokták dicsérni de nekem a pc ffb-je jobban bejön,de az is nagyon jó.Az Ac-nál meg a fizika jobb.