Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Axtros #18513 Sajnos vagy nem, de az autószimulátor programokhoz - azokhoz, amelyek valóban szimulátorok - szorosan hozzátartozik az is, hogy a játékosok tudjanak beállítani autókat. Akik ilyennel nem tudnak, vagy nem akarnak bajlódni, azoknak ott vannak az arcade, vagy "félszimulátor" típusú programok.
Ettől függetlenűl a Project Cars 2-ben van alternatíva. Direkt az ilyen játékosoknak vezették be a Race Engineer-t, ahol "érzet" alapján lehet a programnak megmondani, hogy milyen az autó, a részletes háttérbeállításokat pedig elvégzi a program, a feltett kérdésekre adott válaszok alapján.
Ha valakinek ez sem segít, akkor jöhetnek a Youtube-on található körrekordokat futó beállításokról készült tutorial videók, amely végén általában mindig ott szokott lennie a teljes autóbeállítás bemutatása. Vagy, ha bemegyünk a Time Trial menüpontban, onnan is kimásohatjuk a mások által használt setup-ot. Aztán kísérletezhetünk velük, kinek mi jön be onnan. Mondjuk ott is vannak igen cifra beállítások, néha én magam sem értem, hogy azokkal a beállított paraméterekkel hogyan lehetett körrekordokat futni, de végül is mindenkinek a saját testreszabása a megfelelő.
Egyébként én azt gondolom, hogy mivel ez csak egy játék, ezért bárki, nyugodtan elkezdheti piszkálni a beállításokat, nem lesz ettől még se dráma, se pedig nemzethalál. Bármikor vissza lehet állítani a deafult beállításokat, itt azért nincsenek következményei a dolognak. Nem kell ettől félni. Oké, mondjuk némi angol tudás kell hozzá, hisz a car setup minden egyes beállítható paraméteréhez tartozik egy igen részeletes angol nyelvű leírás, amiben benne van az, hogy ha növeled vagy csökkented ennek vagy annak az értékét, akkor az milyen következményekkel jár, de megijedni tényleg nem kell. Ez csak egy játék, és másnak kárt nem lehet vele okozni. :)