Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
"A baj itt a fizikávsl van,amin a beállitások nem fognak sokat segíteni.
Feltudnám sorolni mikre gondolok, de szerintem sokan sejtik is, meg nem akarom itt a játékot fikázni mert alapjában véve jó játék. Nem a kedvenc auto simen de azért jó!"
Mondjuk ezt azért bővebben is kifejthetnéd, mert ezt a mondatot már rengetegszer olvastam, de igazából itt meg is állt mindenki, miután a fizika, mint varázs szó elhangzott. Számomra ez mindig olyan sejtelmesen hangzik, hogy az autók egy teljesen más fizikai törvényeken alapuló világban mozognak, mint amit megszoktunk megtapasztaltunk a hétköznapi általános fizikai életben. Ugyanis számomra, vezetés közben, eléggé logikus dolgok történnek, persze itt nem versenyzői tapasztalatokból merítkezem, hanem a hétköznapi életben tapasztaltakra támaszkodom. Bocs, hogy szkeptikus vagyok addig, amíg nem hallok valami konkrétumot, valami igazán letaglózó igazságot arról, hogy miben merőben más, mint amilyennek lennie kellene. Persze tudom olyan sose lesz egyik szimulátor se amilyen a valóság, de pl. amikor felállítanak egy rangsort a szimek között, akkor igenis kíváncsi lennék a részletekre. Azt elfogadom és magam is tapasztalom, hogy vannak (még) gyengébb pontok, de szintén tapasztalat alapján az összes többi szim is hibádzik (még) itt-ott. :))) Tehát ebben se különbözik annyira többi szimtől. Mellesleg rengeteg hozzászólást lehet olvasni más fórumokon, hogy éppen a fizika az egyik erőssége a PC2-nek, mert az online rész és az egyéb ficsörök nem éppen a legjobbak benne.
Vagy ha éppen a hivatalos fórumot nézem, ahol összegyűjtik a bugokat és egyéb más hibákat, a legkevesebb panasz a fizikát érinti. Szóval ember legyen a talpán aki kiismeri itt magát. Sokszor előfordult az is, hogy szintén a fizikát szidta valaki és kiderült, hogy inkább FFB gondja van. Az FFB ugyanis nem a fizika része, de a fizika kihatással van az FFB-re. Nem beszélve róla hogy nagy a szórás a kormányok között is. Általában a Logitech tulajdonosok szidják az FFB-t/fizikát. Volt szerencsém pár napig egy DD kormányt nyúzni... azóta is vigyorra áll a szám. :)))
Még soha nem tapasztalt dolgokkal szembesültem. Az AC-t és PC2-t nyúztam leginkább, de néhány kör erejéig rF2, Raceroom és Dirt Rally is terítéken volt. Azt kell mondjam, hogy ezek mindegyike mintha egy másik dimenzióba került volna. Szóval azt megtanultam, hogy a jobb cucctól gyorsabb nem leszek, de az élmény az már egészen más. És ha az összes szim közül a PC2-nek legrosszabb a fizikája, akkor is éppen elég ahhoz, hoz az ember nyugodtan dobjon tőle egy hátast.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.04.27. 08:40:00