Axtros#18487
Az időmérők többségében (szinte minden pálya / autó kombinációban) az elsők olyanok, akik kimondottan ezt gyakorolják napokig, hetekig, akik profi felszereléssel vannak ellátva, és "végtelen" idővel rendelkeznek. Én úgy vettem észre, hogy azok, akik ugyan az átlag felett vannak, és aránylag sokat is gyakorolnak, de mellette azért van más dolguk is, azok átlagosan 4-5 másodperccel vannak lemaradva a profiktól. A baj ezzel az, hogy bemegy az ember egy online futamra, és ott mindig akad egy-két olyan játékos, akik simán hozzák azt az időt, amit az átlag még megközelíteni sem tud. 3-4 másodperccel gyorsabbak, de volt olyan, hogy 5-6-ot is rávertek a többiekre. Én megértem, hogy nekik ez jó, de sajnos a legtöbb játékosnak (akik nem a játék előtt ülnek 7/24-ben) esélye sincs futamokat nyerni, ha már egy ilyen jedi harcos betévelyeg egy online futamra. És a tapasztalatom az, hogy a legtöbbszőr mindig akad minimum egy ilyen fehér varázsló, a többi meg a futtotak még kategória. Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.04.23. 09:57:15