• Axtros
    Oké, akkor a pályák számában tévedtem, de eléggé kevésnek találom, így is, az összeset, DLC darabszámra. Főleg úgy, hogy a Fun Pack két semmire sem használható rallycross pályát kapott, amit a kutya sem használ. Ráadásul két olyan pályába beépítve, amelyek már korábban is elérhetőek voltak. (Brand Hatch, Barcelona). Szóval ezzel nem igazán adtak sok újat a fiúk, és nem is nevezném ezeket "különálló" pályáknak.
    Az pedig, hogy mindössze egyetlen egy vonalvezetést kapott a Porsche teszt pályája, az az SMS gyengeelműségére vall, technikai, és/vagy üzleti (liszenszelési) oldalról is.
    Továbbá, szerintem az LMP1-es Porsche-t logikus lett volna a Porsche csomagba betenni, már ha ennyire majmoljuk a Porsche-t. Még akkor is, ha valamiféle Le Mans-i csomagba benne lesz - vagy sem, amit még nem tudunk. (Egyébként már most látom, hogy az is mekkora érdeklősdésre fog számot tartani. Szerintem az on-line futamok 0.1%-át sem fogják kitenni a régi Le Mans-i szutykok.)
    Bizonyára a DLC-kre vonatkozó tervek már akkor készen voltak, amikor a játékhoz kitalálták a season pass-t, de ha már akkor bevalották volna, hogy az első négy DLC pontosan mit fog tartalmazni, akkor biztos vagyok benne, hogy season pass-t feld*****k volna a se****be, mert senki sem vette volna meg. A baj az, hogy olyan tartalmat gyártanak, amire nincs igény.
    Nem értem, nem olvassák a saját hivatalos fórúmjaikat? Mindenki GT-s kategóriákért sír, és ma is élő, de klasszikus pályákért. Nem hisztorikus sz****ért. Vagy új F1-es modellért...mindegy, úgy sem számít. Maradunk a GT3-ban. :)