• unrealnoise
    Menekülj. :D Asszeonygya menekülj! Tegnap elővettem a pCars 2-t, és kellemessen csalódtam. Ha agresszív beállításra hangoltam az AI-t, simán jó futamokat toltam ellenük egy Clio-val. Próbáltam más járgányokat is, sok hülyeséggel nem találkoztam, sőt, talán semmi extra nem rémlik. A box személyzet várt, akkor és ott ahol kellett, a rajt után is rendben ment minden, a játék szvsz meglehetősen jól lett optimalizálva is, a menüben ment mindent amit kell, gyorsan is tölt, rengeteg pálya és kocsi van, komolyan mondom nagyon tetszik és szeretem, rF2 és Automobilista mellett lehet ezt fogom a legtöbbet tolni, mert szép, és kellemes fizika van alatta, normális gyári tartalommal, és simán jó játékként is. De aki csak úgy fogja csapatni, mint én, hogy egyik custom futam a másik után, annak aztán végképp nyerő lehet. Az ovál AI viszony legutóbb nem jött be, tegnap nem próbáltam, viszont én nagyon elégedett vagyok a cuccal, kár, hogy nem így hozták ki alapból...

Remélem az esetleges pCARS 3-nál nem basznak el alapvető dolgokat. (Sok buggal és rossz időben kiadni...) De mondjuk szerintem itt sokáig nem lesz pCARS 3... Bár aztán ki tudja. Az alapok már megvannak, időjárás, minden. Itt totál bug-mentesíteni kell, és az AI-t nagyon jóra belőni, tanítani, aztán jöhetnek a casual játékmódok is, tanulni lehetne FM vagy GTS szériától, sőt új ötletekkel is elő lehetne állni... Sikerre lehetne ezt vinni, csak nah... Bár most jön a Forza Horizon 4, az ACC, a GTR3, pofásodik az rF2 majd, és ott lesz az AI-s iR is... Nem egyszerű... És akkor az esetleges Codi játékokról nem beszéltünk, meg jön a The Crew is... Van egy pár autós cucc jelenleg... (Még ha nem is egy kategóriában versenyeznek.)