• sertrex #18238
    Még hozzátennék egy két dolgot, amúgy kis színesként.
    A jelenlegi SMS nagy része alapította a SinBim nevű társulatot akik tulajdonképpen modként alkották meg a GTL-t, a GTR 1-2-őt. Ugyanis az eredetileg az, az a gMotor volt, amit az ISI a F1 játékhoz, később meg az rFactorhoz használt. A mai napig moddolják ezt a motort, az R3E, az Automobilista és korábban a Race sorozat, GTR, satöbbi használták/használják. Tehát ha úgy tetszik profi modderek is vannak. Másrészről nem tudhatni, hogy ki dolgozik be SMS-nek az autó modellek elkészítésében, mert nagy valószínűséggel azokat is modderek csinálják. JDougNY már az első részhez megcsinálta a Ford Mustang RTR-t, ami majd jön az első DLC-ben. Ki tudja, hogy nem-e azt adják ki most hivatalosan? Szerintem nem kellene a sufnimodderek munkájával összemosni mindent.
    Azt én is kétkedve fogadom, ha egyedül valaki a kisszobája félhomályában összetákol egy egész F1 idényt, mert az nagy valószínűséggel hasra ütés szerű adatokból áll. Mivel nem nyilvánosak a részletes paraméterek és egyéb jogdíjak miatt is védve van a sorozat.
    Viszont, majdnem minden utcai autó technikai leírásához hozzá lehet férni, akár a neten is. Meg azt se kell elfelejteni, hogy WMD-ből tizenegynéhányan ma már hivatalosan is az SMS alkalmazottai, tehát van lehetőség, hogy a jobbak előre lépjenek. A Madnass motor felépítéséből adódóan CARS-hoz nem lehet félkész modokat gyártani, mert akkor egyszerűen nem is működik. A gyári tartalomhoz hasonlóan kell felépíteni a modelleket, hogy egyáltalán játszható legyen. Egyedül a fizika ami kérdéseket vethet fel, de itt meg a gyári tartalmat is megkérdőjelezik, tehát akkor végül is az is belefér. :)))
    AC esetében azért jóval nagyobb a szórás, mert teljesen nyitott rendszer a modderek számára, mint az rF 1-2 és boldog boldogtalan ontja hozzá jobbnál-jobb vagy a rosszabbnál-rosszabb modokat. Mindenesetre Kunosék is begyűjtötték maguknak a jobb moddereket, akik ma már hivatalos tartalmat gyártanak. Régebben én is teljes mértékben mod ellenes voltam, főleg az rFactoros időkben, mert nagyon sok szemét volt, amit összemostak az ISI eredeti tartalmával és megpróbálták elhitetni, hogy az is kőkemény szimuláció, ami szerintem nem tett jót az ISI megítélésének sem. Szóval, mára úgy vagyok a modokkal, hogy kipróbálom és vagy meghagyom vagy törlöm is rögtön, de már nincsenek meg úgy az előítéleteim, mint régen.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.18. 09:47:18