Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Mit lehet erre mondani? Részben igazad van. Tényleg nincs rá szükség. De, nem is muszáj használni. Az értelmét meg eldönti az, aki kipróbálja.
Nem kérdésesebb, mint más moddolt cuccok, viszont a motor jellegéből adódóan, tartani kell a CARS minőséget, aminek kifogátalanul megfelel. Az első részhez maguk a fejlesztők alakították ki, hogy minél egyszerűbben hozzá lehessen adni a modokat, a másodikban még nem szabadították fel a moddolhatóságot gondolom, majd ha már nem terveznek hozzá több DLC-t. Gondolom nem próbáltad ki ezt és az első részhez készült modjait se, a készítőnek. Magába a játékba nem piszkál bele, mert egy elkülönített rendszert használ, amit egyébként egy-két egér kattintással el lehet távolítani, ha nem tetszik vagy nem akarod mégse használni. Gondolom elég bizonyíték rá, hogy két videó is van amin működik, egyiket magam készítettem. :))
Valóban, jószerével offline lehet használni, de ha igény van rá, akkor multiban is, azzal a kitétellel, hogy a társaságban mindenkinek fel kell telepíteni. De remekül működik az AI ellen is, ugyanúgy reagál az időjárási dolgokra, ahogy a gyári tartalom. Teljes mértékben a CARS, fizikáját, gumifizikáját, FFB-jét, hangjait használja, egyedül a modellt szedték máshonnan. Érdekesség, ha nincs meg az AC, mivel a modellt onnan vették, akkor nem tudod használni, mert a telepítéshez meg kell mutatni neki az AC-t. :-))
Ha ránézel a hivatalos fórumra, akkor magad is láthatod, hogy akárhány autó van a játékban, az sosem elég, tehát elfér a többi autó mellett, pályát korábban se lehetett moddolni csak autót. Mindenesetre nem vesz el semmit a játéktól, ez csak egy plusz. Mondom úgy, hogy én se vagyok egy modder barát, mert én is azt tartom, hogy jobb, ha minden gyári. De érdekességnek nem rossz. :))
Mellesleg teljesen fun vezetni. Nagyon jó érzés, hogy tempós kanyarokban küzdesz a túlkormányozottsággal, szűkebb, lassab fordulókban meg kicsit orrtolós. Na, mindegy. Nem kötelező senkinek. Aki használja, használja.