• sertrex
    Érdekes, hogy ezt a több tapadás témát hozod fel mint negatívum, mert éppen a napokban olvasgattam ezt a topikot :More realistic road-car physics!
    Igaz hogy az utcai autókat hozza fel a srác, mint javítandót, de szinte mindent érintenek a hozzászólók később. A lényeg, hogy a valósághoz próbálja hasonlítani a dolgokat és a szerint még mindig nagyon kevés a tapadás és az autók egyensúlya.
    Azt hogy lényegében nem nyúltak hozzá a fizikához, azt nem én mondom, hanem a fejlesztőktől olvastam szintén. Az FFB-hez hozzányúltak, de az nem befolyásolja a fizikát, legfeljebb az fizika visszajelzéseit. Persze voltak autók amikhez hozzá kellett nyúlni, mert alapból rosszak vagy kezelhetetlenek voltak. A gumifizika meg megint egy másik terület, amin még mindig dolgoznak és egy darabig még fognak is. Gondolom ez felelős a tapadási értékek változásaiért. A saját tapasztalataim alapján, nem érzek túl nagy változásokat de ahogy mondod valóban változtattak a tapadási értékeken, de nem érzem, hogy bármelyik autó, amiket próbáltam, átment volna sínautóba, se szárazon, se vízen. De hát izlések és pofonok...
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.14. 16:12:38