Ma nem kellett volna online játszanom, főleg publikon. Visszasorolt E-ből, F-be és még jó pár pontomat is elvitte. Egy meccs alatt visszakerültem F-be úgy, hogy csak nézője voltam az eseményeknek. GT3@Red Bull Ring. Előttem egy Porsche beforgott elém, megállni már esélytelen voltam. Beleszálltam. Azután, mint a kuglibábú, csak röpködtem ide-oda mert a mögöttem jövők még csak meg se próbáltak fékezni. Ennyi idióta szerintem csak az autóverseny játékokban jön össze multiban. Ennek ellenére végigcsináltam a futamot és még így is sikerült jobb helyen végeznem, mint az időmérőn. Mégis jött a visszasorolás és a pontlevonás. Aztán mentem még pár publikon. Gondoltam megpróbálok kicsit javítani. De úgy látszik ma mindegyik idióta előttem akart megforogni. Ilyen még nem volt, hogy egy nap ennyiszer megismétlődjön az eset, ráadásul különböző autókkal. És még így is végig mentem az összes futamon, ebből még kétszer jobb helyen végeztem az időmérős helyezésemnél, előztem is, előztek is, nem szabálytalankodtam, mégis folyamatosan vonta le a pontokat. Ez egy teljesen frusztráló idióta rendszer és ráadásul a büntetőrendszer meg ezzel együtt még szigorúbb lett a patch óta, mintha Charlie-t(F1) beleírták volna progiba, állandóan elveszi a köridőket, minden szarért figyelmeztetéseket osztogat és adja a másodperces büntetéseket. Ezt azért újra kellene gondolni, mert így nagyon elmegy az ember kedve a versenyzéstől. Online is és az AI ellen is. Eléggé frusztráló tud lenni. Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.03. 23:23:45