Pitti#18073
Hú ez egy hosszú történet... Nekem a rift vive és társainak nagyon kicsi a felbontása, azt mondtam addig nem foglalkozom vele amíg nem lesz legalább 2x fullHD, Aztán szeptemberben megjelent a kickstarteren a pimax 8k 200-as fov-al 2x 4K kijelzővel és azt mondtam ez lesz az első ami engem érdekel.... bele is ugrottam,..... na de majd csak februárban kapjuk kézhez.... hosszú a várakozás mikor már annyira túlfűtöttem magam a kampány alatt, nem bírtam ki, hogy ne vegyek riftet :) főleg hogy ennyire lement az ára... tavasszal meg eladom :)
A lényeg viszont az, hogy a felbontás valóban kicsi, SDE nagy, látószög csak 110fok...(mondjuk ezzel van a legkevesebb bajom)...meg ott a godrays... de a 3D élmény azzal a szupergyors és pontos tracking-el annyira zseniálisan jó, hogy a 3monitoros korszaknak nálam ezennel vége... ráadásul annyira baromi jó, hogy újra elkezdtem repülőszimulátorozni is....amit több mint 10 éve teljesen abbahagytam... oda kevés a 3 monitor, ott mindenhova kell látni...:)
komolyan brutál jó élmény... még a gyenge felbontással is.... Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 11:37:02