unrealnoise#1804
hát igen off hegyek, de valamennyire azért összefutnak a szálak. én is gondolkoztam, hogy kivárok, DE. az új konzolokról még semmi hír, persze most az E3-on lehet bejelentik őket és akár idén év végén piacra is dobják, de akkor még valószínűleg 150 körüli lenne az áruk (tipp), plusz az első szériákkal vigyázni kell, az xbox360-nál is túlmelegedéssel küszködtek, melyek miatt aztán sorra jöttek elő a GPU leválások idővel, persze ez a helyzet aztán az újabb kiadásokkal javult.
bár aztán lehet én sem bírnám sokáig, ha érkeznének rá az ütős tartalmak és címek, meg hát majdcsak nem fut kétszer ugyanabba a hibába a microsoft. :)
Totti5: hát biztos is, te jobban követted, meg hát már tapasztalhattad, milyen most és milyenek voltak. viszont azzal vitatkoznék, hogy nem konkurenciája a kettő egymásnak. én is filóztam melyik legyen, mert aszerint veszek konzolt hozzá és kormányt pl. az, hogy valaki megveszi mindkettőt, hát oké, ma már nem vészes az áruk, de azért az már húzós, és általában egy játék mellett teszik le a voksukat az emberek hosszú távon szvsz. plusz az új vásárlókat lehet pont ezek a játékok terelik erre vagy arra a platformra.