Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #1800 Jogos. :) ráadásul, ha a microsoft úgy dönt, simán lehet arcade-osabb a következő pár rész, és akkor meg vagy lőve. :/
Bár ezt elég valószínűtlennek tartom, jól fogy a forza, midenhol azt dicsérik mit mennyire érezni (tudom azért nem egy rf, netkar szint meg ilyenek), szóval jah, még inkább lehet, hogy "szimesebb" lesz a dolog a jövőben. és bár a GT-ből több fogyott, jól mutatja, hogy mi a követendő cél, "szimulátort" akar a nép. Óriási sansz van azért a Forza team előtt, a GT5 elbaltázott tervezése és kivitelezése miatt.
Bár aztán előnyük is lehet abból, hogy ők már lényegében megcsinálták az esőt, meg etc...
Viszont ha megint hosszú éveket kell várni a GT6-ra akkor a Forza abszolút nyerő helyzetbe kerülhet.
és ha belegondolok, hogy 2014-ben hogy fog kinézni és milyen élmény lesz valszeg esővel, boxkiállásokkal és egyéb nyalánkságokkal... háááát. pláne, ha kicsit még dolgoznak az irányításon. :)
ami nekem hiányzott PC-s részről, az a sok játékos, leaderboard, rendszer, az, hogy a felhasználók, vagy pl. az iracing-es fejlesztők ne piszkálják szét a fizikát három hónap alatt (mert untam, hogy ha összehoztam egy tűrhető setupot, vagy kaptam végre egy használhatót, mehetett kukába, aztán egy csomó időt kellett eltölteni a kereséssel, hogy ismét partyban legyek a megszokott emberkékkel.)
és alapból idegesített, hogy tényleg nem sokat ér a statisztika, ha ennyit piszkálják... lehet, hogy te egy korábbi fizikával mész egy olyan időt, amit az újabbakkal nem tud már egy veled megegyező vagy jobb képességű megdönteni. oké, ezek apróságok, de nah.
adnának ki ők is nagyobb csomagokat, verziókat két évente, aztán csókolom. a többi szimes rendszer nulla jelenleg. és én még azthittem az rF2 is kap valami komolyabb háttéroldalt az ISI-től... :D