• cifcuk
    Van olyan közülük aki mér nyert komolyabb futamokat? Kiss Norbi pl Kamion EB-n nyert futamot úgy, hogy jóval gyengébb technika dolgozott alatta mint a többiek alatt, a MAN azonnal fel is karolta a csapatot, pedig előtte sehol nem voltak, de az egész banda (mihelic wéber, kiss) nyert seat eurocupa futamokat talán bajnokság is megvolt valamelyiknek. Nagy összegben mernék fogadni, hogy ők (wéber mondjuk már öregszik) megállnák a helyüket bármilyen világszintű autóversenyen (futamgyőzelmek a minimum).

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akik igazán érzik azok mit is választanak. Nyugaton a PC világ halott, mindenki konzollal tolja így a gt academy-s srácok lehet nem is láttak lfs-t vagy nkp-t, azt se tudják miaz. Lehet kipróbálnák belevágnák a fejszét az xboxba.

Az meg egyértelmű hogy aki gt academyn a toppon van az nagyon sok pc-s szimest rongyá ver, pl engem is az 100%. Bár nagyon sokat számít a tapasztalat, pl pár éve volt LFS vs rFactor, közvetítte a simsport tv is, elég nag csinnadatra lett belőle. Érdekes módon az LFS-es banda szarrá verte már már alázás szinten az rF-es bandát. LFS futamon brutális volt a különbség rF futamon is alázták őket csak kisebb mértékben. Kiváncsi lennék mit csinálnának egy forza/gt felhasználók ellen ha rf-esel játszókat annyira bedarálták.

Továbbra is állítom, hogy aki igazán érzi (az nem én vagyok) az a pc-s garázs mókákat választja. Szórakozásra, játékra meg ott van a konzolos vonal, hisz azokat e célból hozták létre, érezd jól magad, hidd azt, hogy fittipaldi vagy még akkor is ha nem is kormánnyal játszol hanem gombokkal.