• Danecay
    Ez egy hosszú és szomorú történet. Miután kijött és kint is volt már egy jó ideje, ha jól rémlik március óta, semmilyen módon nem sikerült frissítenem a korábbi Windows-omat, mert vagy nem talált frissítést vagy pedig a rendszergazdához irányított arra, hivatkozva, hogy az Enterprise verzióhoz nem érhető csak úgy el az Update, miközben a laptopon ugyanaz az Enterprise Windows volt telepítve mint az asztali gépen amit simán magától lefrissített. Próbáltam mindent, utánaolvastam speciálisan külön udate installert töltöttem és futtattam de semmi. Végül letöltöttem egy olyan Win 10 verziót ami magában foglalta a Creators frissítést. Telepítettem, öröm és ódottá, csakhogy nem azonnal de kis idő múlva jelentkeztek az első gondok, egyik az volt, hogy elszállt a hálózat és csak az segített ha újraindítottam a gépet, a másik pedig a Kormánnyal kapcsolatos probléma. Elő körben sikerült megoldanom azzal, hogy addig dugdostam portról portra a kormányt míg egyik alatt sikerül normál működésre bírni, a korábban használt port alatt nem működött és valahogy így nézett ki a dolog:

Közben kijött a Fall Creators Update is (1709) miután újabb csapás ért és F1 2017 alatt végleg elment az FFB, pontosabban nem is az egész hanem a Wheel Weight, nem volt súlya az egésznek és a kuplung és gázpedálok ismét felcserélődtek, de bármit próbáltam nem segített semmi egészen mostanáig, a Windows alapállapotba történő állításáig. A verziószám továbbra is 1709 de jelenleg, bár tény, hogy tegnapelőtt próbáltam utoljára látszólag jól működik minden, még azon a porton is amelyiken korábban megszűnt működni, kíváncsi vagyok meddig. A Logitech nagyjából tett az egészre, a főoldalukon az első 8 topikból 5 arról szól, hogy a Logitech nem reagál semmit a hibabejelentésekre, pedig másnak is volt dettó ugyanilyen gondja, vagy más hardverrel problémája a Creators frissítés telepítése után.

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.08. 21:09:22