• cifcuk
    ""GT Academy".... Gondolom oka van a létezésének."

Jó reklám a sonynak.

Elég csak Magyarországon körülnézni, sem Kiss Norbi sem mihelic (sosem tudom leírni rendesen a nevét fejből) vagy wéber, nem gt5 el meg forzával tolta hanem pc-s szimekkel. Azóta mindegyik nyert európa vagy világszintű futamokat.

Az ember leül a kormány elé, és elsőre érzi, hogy melyik olyan mint az igazi és azzal fog játszani, ha fontos neki a valósághoz lehető legközelebbi érzés, ezt leírni nem lehet szavakkal.

Más kérdés, hogy a forza meg gt jobb JÁTÉK az említetteknél a tatalom miatt. Mindenki döntse el mi fontosabb neki, 200ezer autó 10 különböző egyenfizikával ami a 10 éves pc-s szimek szintjén van, vagy 10 autó jelenlegi elérhető csúcs fizikával amit kilehet hozni a mai számítógépek számításteljesítményéből. (GT sorozat első pár része ilyen volt, még a tuning is azonos számokat hozott ki lóerőben pl különböző autóknál)

A legjobb választás, az, hogy az ember azzal játszon amihez ép kedve van, én pl 10+éve hc szimes vagyok, most mégis diablo 3 at tolom amióta megjelent és élvezem.