• Pitti
    Egy darab ilyen visszatáncoló ember van ...izomman PH-n olvasd csak végig a hozzászólásait és mindjárt tisztábban fogod látni, ide oda kapkod most pl riftet vett de volt már neki vive is, egyébként már pimaxról is kezd neki összeállni a kép, majd mélg meg is fogja bánni...:)
    A kickstarter kampány $4.2 millióval zárult. a kitűzött cél 200ezer volt. közel 6000 támogató. Minden kickstarter kezdeményezést megdöntött. A rift is itt indult 2.4millió lett a vége. A visszatáncolók aránya nagyon csekély, gyakorlatilag nem nagyon lehet negatív fogást találni rajta.
    És hogy ezek csak ígéretek? Amiket a kampány alatt ígértek minden teljesült. Tesztelték San Franciscoban, New Yorkban, Japánban, Kínában, Amsterdamban. Mindenhonnan vannak hosszú cikkek vélemények olyan emberektől mint mi vagyunk, vannak videók youtube-on. tomshardveren részletes teszt van, oda is jutott egy példány. Megcsinálták az állítható IPD-t írisztávolság már nem csak szoftveresen....stb
    Nem akarok többet offolni... kérem kapcsolja ki Persze még mindig van benne rizikó, én viszont hiszek benne. A kezdetektől benne voltam, minden tesztet facebook, és egyéb fórum témákat követtem.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.05. 14:49:47