#17751"Van jobb dolgunk is annál, hogy szidjuk szegény játékot - hidd el, én örülnék a legjobban, ha minden flottul működne. "
Nem írtál semmi olyat? Tényleg? Ha nem tudod értelmezni a salyát irományaidat, akkor inkább ne is fáradj az írással! És hol volt itt személyeskedés?
"Te érted félre. Itt nem arról van szó hogy szidjuk vagy nem. Le kéne szállni a magas lóról. Nehogy már az érezze magát rosszul, akinek jól működik. Rögtön le van tudva, hogy ez hülye fanboy. :DDD
Nem számoltam de az utóbbi napokban legalább 20-30 lobbyhoz/szerverhez csatlakoztam, egyszer se dobott le. Én kérek elnézést...
Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy az egyiknél minden klappol, a másiknál meg sehogyan se akar. Az eléggé fura, hogyha a game rossz, akkor rossz. Nincs mese. De az hogy rossz is és jó is legyen egyszerre, olyan nincs. Nekem az összes kapcsolódásomnál, teljes zöld a net kijelzőm, viszont látom hogy igencsak kevés az az eset, amikor befut ugyanoda egy hasonlóan zöld. Mégis "rengeteg" futamot mentem végig, qualival együtt, különböző időjárással. Igaz, élő közvetítést még nem próbáltam. Na mindegy... "
Azt hiszed hogy nálam működik ez az arrogáns duma? Hol a francba élsz te? Legfeljebb otthon, nálatok ez működik. Ha nem tetszik nem olvasod amit írtam. Ennyit tehetsz.