19801
  • sertrex
    Ez eddig a legjobb, amit találtam erről.
  • Norbi1990
    Amúgy hogyan lehet feljebb lépni a versenyzői licencbe? Elég lassan lehet haladni így online versenyeken.
  • Norbi1990
    Legközelebb úgy teszek
  • lac coo
    :DD
  • Alexease
    Ezert kell kezifeket beallitani:) De ha az athajtasos bunti utan is nyersz 1 korrel, akkor teljesen mindegy, indulasnal be is bikazhatod vagy tolhatod az autot;DD
  • Norbi1990
    Jó volt. Kár, hogy a rajtnál úgy akartam volna indulni, hogy kuplung be, 1-es, mert így hátragurultam és amikor előre akartam volna menni egy kicsit egyből adott egy drive throught :D
    A bónusz az volt, hogy az első kanyarba keresztbe is álltam, de így is sikerült nyernem 1 kör előnnyel :)

Köszi a hostot :)
  • sertrex
    Egyébként ott volt a szerver. SGHU néven SG a jelszó lett volna. :)) De csináltam belőle publikot, így lettünk vagy 22-en, volt practice 30perc, quali 30perc és egy 20 körös verseny. Voltak magyarok is néhányan. Újra semmi gond nem volt, legalább is tudtommal. Voltak ki-be lépők, verseny végére heten maradtunk. A szerver végig stabil volt, saját gépről, úgy hogy én is, mint host, végigcsináltam. Ez azért picit több, mint szerencse.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 18:22:21
  • sertrex
    "Van jobb dolgunk is annál, hogy szidjuk szegény játékot - hidd el, én örülnék a legjobban, ha minden flottul működne. "

Nem írtál semmi olyat? Tényleg? Ha nem tudod értelmezni a salyát irományaidat, akkor inkább ne is fáradj az írással! És hol volt itt személyeskedés?

"Te érted félre. Itt nem arról van szó hogy szidjuk vagy nem. Le kéne szállni a magas lóról. Nehogy már az érezze magát rosszul, akinek jól működik. Rögtön le van tudva, hogy ez hülye fanboy. :DDD
    Nem számoltam de az utóbbi napokban legalább 20-30 lobbyhoz/szerverhez csatlakoztam, egyszer se dobott le. Én kérek elnézést...
    Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy az egyiknél minden klappol, a másiknál meg sehogyan se akar. Az eléggé fura, hogyha a game rossz, akkor rossz. Nincs mese. De az hogy rossz is és jó is legyen egyszerre, olyan nincs. Nekem az összes kapcsolódásomnál, teljes zöld a net kijelzőm, viszont látom hogy igencsak kevés az az eset, amikor befut ugyanoda egy hasonlóan zöld. Mégis "rengeteg" futamot mentem végig, qualival együtt, különböző időjárással. Igaz, élő közvetítést még nem próbáltam. Na mindegy... "

Azt hiszed hogy nálam működik ez az arrogáns duma? Hol a francba élsz te? Legfeljebb otthon, nálatok ez működik. Ha nem tetszik nem olvasod amit írtam. Ennyit tehetsz.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 18:16:30
  • lac coo
    Jo, hat rf nek nem mindig kell szerver ehez a mutatvanyhoz :)
  • Adam Jonas
    Megcáfolom: rF2 :D Nem hiszed el, de egy i7 + 16 GB RAM + GTX 1060 trión is képes 20 FPS alatt futni, ha mellette dedicated-et indítasz. :D
  • Danecay
    Szerintem ez így 1:1-ben nem igaz. Lehet 20 évvel ez előtt az volt de ma már nem.
  • Adam Jonas
    Btw gyanítom, hogy 50 szerverből 45 az rendes PC-ről fut, úgy, hogy közben az illető használná a játékot szintén (mármint maga is körözne), és nem bírja el az egészet a cucc. (Alapvető szabály, hogy arról a gépről, amelyről szervert indítunk, nem, ismétlem, NEM játszunk!)
  • Adam Jonas
    Nem, tényleg van ilyen. Tegnap nekem is volt a stream-ben egy olyan szerver, ami GT3 volt, de beadott LMP1-t is...
  • Danecay
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én nem látom, bár ez nem reprezentatív :) 161 Lobby-t látok de nincs köztük a SGHU/SG
    Azért a Spoiler mert még mindig a virágboltival próbálkozom, tesztelgetem, viszont a kilistázott 161 lobbyt, biztosan nem warez mind. Ez alatt azt értem, hogy szerintem, hogy valószínűleg az eredetivel készült lobbykat is listázza a játék max. nem enged csatlakozni de SGHU/SG akkor sincs.
    Már csak kíváncsiságból, eredeti verzióval hány lobby-t listát a játék?

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.31. 16:48:49
  • Adam Jonas
    Milyen magas lóról? Ember, Te mégis mi a francról beszélsz? :D

Lassan 10. éve szimulátorozok, elég sok mindent láttam már problémák/megoldások terén. Nincs itt semmilyen magas ló, ezek szimplán tények, amiket leírtam, és nem csak magyarok között hallottam ilyen problémákról. hanem külföldi felhasználók terén is.

Megfordítanám azt a kérdést: ha 10-ből 2 embernek jó, nem lehet, hogy az a 2 ember inkább szerencsés?

A személyeskedést meg kérlek, mihamarabb felejtsd el, főleg az irányomban. Semmi olyat nem írtam, én úgy gondolom, amire be kellett volna rögtön vágnod ezt a dumát. Ráadásul egy oldalt már sikeresen szétkúrtál a beszólogatásaiddal (simracing.hu), nem kéne több, más oldalt is szétb*sznod.
  • Norbi1990
    Nálam is volt ilyen már.
  • sertrex
    Csináltam egy szerót. Practice, quali és race. SGHU/SG. Amolyan teszt szándékkal.
    Kíváncsi vagyok, hogy hányan tudnak csatlakozni és mennyire stabil, ha simán a gépemen próbálom futtatni.
    Rögtön indítom.
  • lac coo
    Azt csak bemeselem magamnak, vagy tenyleg van, hogy alapbol olyan autot kinal a jatek ami nincs is a szerveren ?
    Pl gt3 szerveren nalam bejon egy gte es ha ranyomok akkor meg jon a szennefagyas....
  • sertrex
    Te érted félre. Itt nem arról van szó hogy szidjuk vagy nem. Le kéne szállni a magas lóról. Nehogy már az érezze magát rosszul, akinek jól működik. Rögtön le van tudva, hogy ez hülye fanboy. :DDD
    Nem számoltam de az utóbbi napokban legalább 20-30 lobbyhoz/szerverhez csatlakoztam, egyszer se dobott le. Én kérek elnézést...
    Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy az egyiknél minden klappol, a másiknál meg sehogyan se akar. Az eléggé fura, hogyha a game rossz, akkor rossz. Nincs mese. De az hogy rossz is és jó is legyen egyszerre, olyan nincs. Nekem az összes kapcsolódásomnál, teljes zöld a net kijelzőm, viszont látom hogy igencsak kevés az az eset, amikor befut ugyanoda egy hasonlóan zöld. Mégis "rengeteg" futamot mentem végig, qualival együtt, különböző időjárással. Igaz, élő közvetítést még nem próbáltam. Na mindegy...
  • lac coo
    Ilyenek is vannak ..? Meg nem lattam.
  • Alexease
    En sem szeretem/akarom szidni, mert vegre lenne egy jo progi, ami "mindent" tud. Es ugy, hogy ezt mar elvezetesen/ertelmesen lehet vezetni. Az elso resz nem igazan bosszantott, mert vezetesi elmenyre eleg "kocka" volt. De ezert kar.
  • Alexease
    Nem tudom mit csinaltak vele, talan az egesz szerverkapcsolatos dolog Steam-en (vagy hasonlo egyeb szolgaltatason) megy keresztul.
    Volt hogy 2-en voltunk a palyan, es 5 meterrel mogotte utkoztem a "szellem autojaba"?! Valamit nagyon odebb szamolt;D Kunosnal is volt, hogy nehany masodpercenkent a szinkronnal odebb csuszkaltak az autok, de nem 5 metert hatra:D

Es az iR-t szoktak szidni, ami 50-60 autot futtat, minden foldreszrol, es neha elofordul, hogy utkozesnel nehany centit "benez":) Ahhoz kepest ez vicc, 2 autonal, magyar szervernel, 5 meteres "benezes":DDD
  • Adam Jonas
    Mindenki alatt arra a 10 emberre gondoltam ;)
  • lac coo
    Huu, hat mindenki ne jojjon, az nagyon sok kerem !
    Eleg csak tiz ember ! :))
  • Adam Jonas
    Erre egyszerű a válasz: mert elég kicsi rá az esély, hogy mindenkinek pont ugyanaz az időpont lesz a jó. :D
  • Adam Jonas
    Félreérted.

Van jobb dolgunk is annál, hogy szidjuk szegény játékot - hidd el, én örülnék a legjobban, ha minden flottul működne. De nézz bele pár stream-be, amit csináltam, nem a tegnapi volt az egyedüli példa rá.

Borzasztó érzékeny a program az internetkapcsolatra, és főleg a földrajzi elhelyzkedésre...Tegnap este, stream során is megemlítettem, hogy olykor már 80-as pingnél is játszhatatlan a cucc.
  • lac coo
    Majd utana jol leoltjuk egymast, hol itt a gond...? :)
  • Danecay
    Mert sokkal szórakoztatóbb inkább oltani egymást
  • lac coo
    Amit nem ertek, hogy mindenki szivatja magat a gagyi publik szerverekkel, ahelyett, hogy osszejonne tiz ember hatante egyszer egy nosmalis, masfeloras, valtozo idojarasu futamra ...! Miert ?! :)))
  • sertrex
    ESL Go4 Project Cars 2 (PC) Europe Esports Cup #1 Final - Ferrari 488 GT3 @ Redbull Ring

• sertrex
    #ACR Project CARS 2 Triple Threat GT3 Season 1 Round 3 (COTA)
    Tegnapi élő közvetítés volt, Twitchen.
    Lehet éppen pozitív példát is találni. Belerondít a dologba, hogy a közel egy órás futamon semmi hiba nem volt.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 10:41:07
  • lac coo
    Na mamegintkunos ...! :)))

Kunos atomstabilra megcsinalta, ezek ugyanott tartanak mint PC1-nel, plussz meg rafoltoztak. Rosszabb lett mint volt ...:)
  • Alexease
    Szerintem az egesznek az egyik rakfeneje a Steam alapu lobby-szeruseg. Nincs sajat lobby szerveruk, hanem az eppen aktualis jatekosokat es szervereket a Steam rendszerebol frissitik, listazzak, szurik. Ahogy sikerul vagy visszakapjak. A szerver mar sajat rendszer, de valszeg a ketto kozotti "adatcsere" nem szazas. Meg tuti a sajatba is belepiszkaltak rendesen, mar messze lehet az alap ISI-tol. Szolgaltatasban sokat szeretne, de valahogy az alapok es a drotozas fapados es docog.

Kunos nem hiaba csinalt sajatot, gondolom ugy latta, az a biztosabb. Persze az elejen az is full fapad volt, legalabb 1 evig alapveto gondkkal, de szerencsejukre naluk volt/van akkora hype, hogy nekik mindent megbocsatanak:D

Bar en nem sokat teszteltem, mert gyorsan meguntam a szerencsetlenkedest, nekem ahhoz nincs turelmem:)
  • Pitti
    Arra gondolok, hogy nem "bolondbiztos" az egész, pl kihagysz egykét beállítást mert megengedi hogy kihagyd, de aztán meg elszáll mikor számolni kellene vele. Csak egy tipp de 1000 ilyen anomália lehet.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.31. 09:21:57
  • lac coo
    Mit lehet azon osszecsapni ? :)
    Beallitod azt kesz. Instabil , bugos az egesz , inkab az a baj.
  • Pitti
    Nekem eddig kb 20-ból 1 jó. Ahogy mondjátok kidobál, vagy be sem lép. Olyan is van, hogy nem enged ki a pályára a bukósisakos koma. ott ücsörögtem hosszú perceket, unalmamban villogtattam a pitfalat, erre a mellettem lévő garázsban álló autó visszavillogott a falra. Ott morzéztunk egymásnak egy ideig, talán SOS jeleket küldött ha jól emlékszem a morzejelre még az úttörősípról. aztán meguntam kiléptem.
    De az az 1 viszont nagyon profi volt, ...még asszem pénteken volt.... Spa GT3, 15 perces quali, 16 körös futam, a felétől esőben szürkületben, boxkiállással miegymás. Semmi probléma nem volt se kidobálás se lag. Mindenki tette a dolgát korrekt módon. Sajnos nem jegyeztem meg a szerver nevét, pedig oda rendszeresen visszajárnék. Ez viszont arra enged következtetni, hogy mégiscsak meg lehet csinálni jól azt a szervert. Lehet, hogy a többség összecsapja az amúgy is kicsit bugos lobbyt.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.31. 07:56:03
  • Adam Jonas
    Áhh gyerekek, ez katasztrófa. :D Már égett a pofám, hogy többet voltam a lobby-ba, mint a pályán :D

Sajnos ez perpillanat vagy offline móka, vagy sehogy. De így multiba egyelőre felejtős. :/
  • lac coo
    ma probálgattam én is, de , kidobál, van hogy már a join gomb megnyomásakor.
    Most próbáltam Ádám után menni egy szerverre, de nálam nem is volt olyan nevű szerver...aztán egyszer volt, gyorsan rányomtam erre kilépett a játék, stream szerint viszont időmérő volt ... :DDD

ami érdekes: sehol egy kurva eső ! :DDD

Ezeknek minek ilyet csinálni ? :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.30. 22:08:45
  • Adam Jonas
    Ergo, stream....ha valakinek van kedve csatlakozni, akkor csak nyugodtan :) 20:45-kor kezdek!

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.10.30. 20:29:52
  • Adam Jonas
    Dehogynem. Stream-ben nagyon jól mutat