Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azazé valami ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 22:30:02
Kiprobaltam visszavaltasokkal, rovidebb a fektav mindkettonel (esoben a vonalon altam meg), de a kulonbseg ugyanugy meg van.
Probaltam egy slick vs. eso gumit, de ertelmetlen volt (es kivitelezhetetlen😄). Slick-kel ~160km/h-ig tudtam gyorsitani, folyamatosan csuszkal, a gyors balosban (a fektav elotti) teljesen lecsuszik az ivrol. De padlofekkel slick-kel sem lett a normal vizes aszfalton tukorjeg, fekezett es megallt. Ha nincs tocsa (ott eselytelen) es durva vizes aszfalt, akkor valszeg nem lenne sokkal hosszabb a fektav mint eso gumin.
Nem modom hogy jo, mert persze, biztos szar (😄), de osszesegeben, aranyaban nem tunik rossznak. Valszeg lehetne meg rajta dolgozni, tuti az auto/palyak sem egysegesek, a vizesedes/szaradas/dinamika is tuti docog meg. Az hogy "nincs kesz" vagy "jatekosabbra" vettek, azt nem tudom.
Emiatt köridőben jóhogy lassabb ...
De a féktávot ugyanott, vagy később veszem az tuti ...
Videózni nem tudok a három monitor miatt, de igazából nem is akarok , mert minek ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 20:22:41
ui.: A lenti videoban szarazon a gazt mar joval a fektav elott el kellett vegyem es tartani a sebesseget, mig az esoben padlogaz vegig es orultem hogy elerem😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 20:19:40
A helyzet hasonlo: ABS/TC 50/50%; szarazon slick, esoben wet; 1-1 melegito kor fek teszttel.
Most mar en is kivancsi vagyok...
Ilyen fektav teszt nem erdekel, ki tudja milyen az abs ....
Jah, es nezzetek mar meg jobban hulyenek, meg nagyob blodsegeket irva ! 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.07. 20:08:46
Amúgy szerintem ez a fékút tesztelés nem jó így, annál gányoltabb ez, próbáljátok versenyen ,rendesen száraz féktávokkal esőben, ott jön ki igazán a dolog ...
En ugyan ilyen fekad jelleggel nem teszteltem, csak versenyben, de erzesre nalam is jobban tapad a viz mint a szaraz palya....
De mivel katyvasz, barmi lehet 😊))
Tudom, ez sem jo, mert nem akartam szepet fekezni, egyszerun csak padlofek valtogatasok nelkul😊
Valszeg ha probalkoznek, akkor hasonlo lenne a tapadas es fektav, es csak az eso cseppek ellenalasa miatt megyek 5-10 masodperccel lassabb koridot;D
ABS/TC 50/50%.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 19:12:55
Elso vizes fektavon eszrevettem, hogy nem hogy tulcsusztam ( amire szamitottam...) ,hanem meg gyorsitanom kellett egyet, hogy elerjek a kanyarig....
Tehat hogy autok nincsenek kesz, azt ertem...De az esot ugy kiadni az felfoghatatlan 😊)
Mindkét esetben Default setup, UCU-ban TC100-on, az ABS ha nem is 0-n de biztosan csökkentettem a gyári beállításhoz képest. Kicsit olyan mintha fordítva műköbne a dolog.
Ami viszont nagyon hangulatos, az a vízátfolyásokon történő fékezés minek hatására elkezd megcsúszni az autó, vagy az ugyanilyen helyeken történő kigyorsítás amikor kipörögni kezd el az autó, és persze ott vannak azok a bizonyos tócsák amik behúzzák az autót. Utóbbinál mondjuk az pont kevésbé tetszik, hogy hogy áll egyenesbe az autó, erősen script érzete van a dolognak, mert a legtöbb esetben azt érzem, ha ez valóban rajtam múlt volna biztos nem jövök ki belőle, de mindenképp hozzáad az élményhez, csak ezt a berántás utáni egyenesbe rakást kellene egy kicsit hihetőbbé tenni.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.07. 17:16:07
A versenyek lebonyolítását illetően legalább elég komolyan veszik a dolgot, és hát azzal kell főzni ami van, vagy írhatnám azt is, hogy ha nincs ló jó a szamár is 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.07. 12:59:00
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Legutobb ply este mentem esoben, es erosen koncentralva eszrevettem, hogy a szelvedo eso effekt alig latszik, meg ablaktolrlo se kell . De ezt is alig vettem eszre direkt figyelni kellett....😊