Mondjuk az Apex Online Racing le tudott 7 szezont bonyolítani az első résszel, GT és formula kategóriákban, multiplatformon. Az eSport is sikeres volt az első résszel. Tehát ez csak két olyan példa, ami igazolja, hogy nem a Mastersen való próbálkozás az etalon. Magyarul aki akart az tudott élni az első rész adta online lehetőségekkel is.
A másodikban meg ez már alapból jobb. Lehetne jobb? Lehetne. Szerintem nem olyant kell elvárni tőle amit nem tud, hanem azzal kellene valamit kezdeni amit tud. Persze könnyebb itt megjelenni, mint valami önjelölt megmondóember és szét lehet verni minden egyes kezdeményezést.
Igazából nem magam miatt, mert én el voltam az első résszel, SG-s közreműködés nélkül is. De nem lenne ellenemre ha itt is lehetne valamit kialakítani. Folytatás a spoilerben.
Arra gondoltam, hogy létrehozok egy zárt Facebook csoportot, ahol nyugodtan lehet szervezni funokat, futamokat, akár egy bajnokságot is.
Tehát akit érdekel, az jelezze nekem privátban. És a további részleteket is megbeszélhetjük ott. Egyetlen kikötés lenne, hogy csak erdeti Steames példánnyal rendelkezők jelentkezzenek, a multi zökkenőmentessége miatt. Ha lesz érdeklődő akkor elindítjuk, ha nem, akkor sincs semmi gond legfeljebb, jönnek ide a troll bohócok és fórumszinten eldöntjük ki a nagyobb szimes. :DDD