19801
  • sertrex
    How to report a problem or ask for assistance

"If you need to report a problem or ask for assistance, start with the following:

List your system specifications
    List your running software, anti-virus, overlays, game trackers, etc..
    If it's something graphical, provide a screenshot or video demonstrating the issue.
    If you have steps to reproduce the issue, list those in chronological order to reproduce the issue

In short, the more information you provide in the beginning, the quicker member can assist. "
  • Danecay
    Már megint csak kötekedsz
  • lac coo
    Azert ezeket illene mar vegre kigyomlalni a jatekbol....

• lac coo
    totál érdektelenség van, lekapcsoltam :)
  • lac coo
    Csinaltam szervert, jelszo sg.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.21. 18:11:27
  • sertrex
    Mondjuk az Apex Online Racing le tudott 7 szezont bonyolítani az első résszel, GT és formula kategóriákban, multiplatformon. Az eSport is sikeres volt az első résszel. Tehát ez csak két olyan példa, ami igazolja, hogy nem a Mastersen való próbálkozás az etalon. Magyarul aki akart az tudott élni az első rész adta online lehetőségekkel is.
    A másodikban meg ez már alapból jobb. Lehetne jobb? Lehetne. Szerintem nem olyant kell elvárni tőle amit nem tud, hanem azzal kellene valamit kezdeni amit tud. Persze könnyebb itt megjelenni, mint valami önjelölt megmondóember és szét lehet verni minden egyes kezdeményezést.
    Igazából nem magam miatt, mert én el voltam az első résszel, SG-s közreműködés nélkül is. De nem lenne ellenemre ha itt is lehetne valamit kialakítani. Folytatás a spoilerben.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra gondoltam, hogy létrehozok egy zárt Facebook csoportot, ahol nyugodtan lehet szervezni funokat, futamokat, akár egy bajnokságot is.
    Tehát akit érdekel, az jelezze nekem privátban. És a további részleteket is megbeszélhetjük ott. Egyetlen kikötés lenne, hogy csak erdeti Steames példánnyal rendelkezők jelentkezzenek, a multi zökkenőmentessége miatt. Ha lesz érdeklődő akkor elindítjuk, ha nem, akkor sincs semmi gond legfeljebb, jönnek ide a troll bohócok és fórumszinten eldöntjük ki a nagyobb szimes. :DDD

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.21. 17:50:53
  • Alexease
    Az elso resznel meg "elment" a dolog, mert teljesen uj dolgot akartak csinalni, sokkal tobbet mint korabban; hatalmas kaosz volt a tamogatasi is kulsos tartalom gyartok korul; problema volt a "visszafizetesi es jogi" dolgokkal, igy sokan leleptek; a vegeig nem tudtak eldonteni mi legyen es mindenki mindenbe beleszolt; stb.

De az elso resz bukasa (nem penzugyi!) ellenere, a masodikban volt/van annyi lehetoseg, hogy ha csak ezzel foglalkoznak es toposra osszerakjak, boven megelnenek belole. De nem. Az hogy keves a bevetel, gondolni kell a jovore is, unalmas egy dolgot csinalni, igenytelenek vagy nem ertenek hozza, az ugy sem tudjuk meg;D

De felesleges leragadni egy progranal, egyik sem tokeletes, mind mas-mas okbol es mashogyan.
    Pl. az iR brtutal jo progi, amit tud azt jol tudja, folyamatosan fejlodik, csak k*rv* "lassan" es "dragan":D

Igy mindenkinek maganak kell eldontenie, ha a 10 epitokockabol 2 hianyzik, melyik program az, amelyikbol az a 2 hianyzik, amivel meg egyut tud elni. Lehet lazadni es egy jatek miatt (!) egymast piszkalni, de azok a hianyzo kockak, attol nem fognak odavarazsolodni:D
  • sertrex
    Hű, látom megy a fórumszintű szimulátorozás. Erre mondta egy ismerősöm, hogy szájmulátoros.
  • lac coo
    Nem egy sulycsoport, Totti tolatva megveri barhol barmivel.:))
  • lac coo
    Lenyegeben en is igy latom...
    Elso resznel mar verre meno anyazas volt mindenhol, hogy a multi hasz alhatatlan komolyabb szervezsre, erre jottek a foltok amikben hanghullam kevereseket, aprobb autos tukrozodesi hibakat, feklampakat javitgattak ....meg ilyen vackokat. Mastersen honapokig probalkoztak vele, aztan feladtak.
  • sertrex
    Mondjatok valami kombót és csinálok egy szervert.
  • Totti5
    Annyit fordul a kormány amennyit az SMS szerint a valóságban is kell neki, maga a szög adott, az autóhoz van igazítva, csak az animáció mindenhol ugyan az akár utcai 900 fok akár kisebb GT akár még kisebb formula. Ezért suta amikor formulánál elengedi.
  • sertrex
  • Totti5
    Valahonnan rémlik, fél év múlva jön a hír hogy készül a következő rész kell a lóvé. A többi meg történelem már. GT/FORZA semmire sem kifogás. Ha pedig ennyire nagy a siettség ( CARS1nél is az volt? ), akkor abból a hibából nem tanulva pocsék a szervezet felépítése, kevés az ember és nem hatékony a munkafolyamat. Amúgy minden elnézhető lenne, ha először esnek bele, de ez a második dettó ugyan úgy. Erre már nehéz kifogást találni.
  • sertrex
    Szerintem ezeknek a fele user error. Pl. nem kell kikapcsolni az FFB beállításban a menü springet és akkor nem tekergeti el a menüt a kormány.
    A hudot minden nézet módhoz külön be lehet állítani, csak meg kell nézni, hogy adott nézet módban, ha pl. full akarod állítani adott kijelzőt, hogy fullra van e állítva és utána mindig el kell menteni. Ha ez megtörténik akkor például cockpitben nem tűnik e la virtuális tükör, stb...
    Időjárásnál nem csak az évszakot kell állítani, hanem a dátumot is, ugyanis nem csak egy téli nap van és akár Szent Estésre is beállíthatsz egy versenyt. Tudom, hogy ez terhet jelenthet, de néha bele kell törődni, hogy a játék nem játszik helyetted. Állítsd Formulához a kormányod és akkor a virtuális pilóta is annyit fordít, ugyanis itt van más autó is és nem 360 fok az alap.
  • Alexease
    Totti/Sertrex: Miert vitaztok, ha online-ban, egy a palyan is osszetorhetnetek egymast:DDDD Rallycross-dual es hajra! :)
    Legalabb lenne szerver:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.21. 11:03:48
  • Alexease
    Az en csoromet nem az piszkalja, hogy MOST ilyen (a teljes egeszhez kepest bosszanto "apro" hianyossagok es hibak), mert az utobbi nehany honapban gyorsan keszult es "kenytelenek" voltak kiadni a GT/Forza miatt. Ez uzlet, ez van.

Inkabb az a felelmem, hogy ezt valszeg "csak" patch-elgetni fogjak es nem "befejezni". Es az a bosszanto, hogy osszessegeben lenne annyira jo a program (tudasra, mukodesre, tartalomra), hogy ha "kesz lenne", sokmindenben a tobbiek elott lehetne (nem csak PC-s szimek, hanem a ket konzolos cim is).

Persze nem vagyok jos es az SMS-hez sem latok be. Talan fel ev mulva patent lesz az egesz program;)
  • Totti5
    Nem, neked nem az van, csak kötekedsz. Nem értem miért és minek, ha neked jó hogy nincs váltás anim, írd le, de nem kell hozzá kommentár, az már nem tartozik ide és pláne nem kellene olyanokat írni, melyekről nem is volt szó.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.21. 10:59:40
  • sertrex
    Mondjuk az meg engem nem érdekel, hogy téged mi érint. Ez egy fórum topik, szimplán lehet véleményen a véleményedről.

• Totti5
    Nem mondtam hogy játszhatatlan, csak hogy zavaró, nem mondtam hogy igazam lenne bármibe is, csak hogy zavar, mert félkész, mert valahol jó és ha ott megtudták csinálni akkor másik autóban miért nem. Azt hogy téged nem zavar, engem nem érint.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.21. 10:49:01
  • sertrex
    Szerintem vannak fontosabb dolgok is amiken dolgoznak. Apropó, hol akarod látni, hogy dolgoznak rajta? Itt? Ha naponta kiadnának valami alibi patchet az megnyugtatna? De látom megint megtaláltad a legfontosabb dolgot ami miatt játszhatatlan. Speciel én észre se vettem ezt a hatalmas hibát. Biztos attól van, hogy tudat alatt ott motoszkálhat a fejemben, hogy én váltok igazából, nem a virtuális pilóta, sőt én terelgetem a virtuális versenygépjárművet is. Szóval igen igazad van, mint mindig.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.21. 10:41:07
  • Totti5
    Nyilván én voltam a hülye hogy játszottam vele, de baromira zavaró a dolog, persze én vagyok a hülye hogy miért nem kapcsolom ki az animációt a francba.

Nem zavarna, ha látnám, hogy ezen dolgoznak ezerrel és jó lesz heteken belül, de ezzel nem foglalkoznak, ilyen volt a Cars 1 óta ilyen most is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.21. 10:33:01
  • lac coo
    Ez meg gy apro dolog , persze az ember siman jatszik meg emiatt, de igen, ez igenytelenseg...
    Hogy formulaban is atfogja a kormanyt mintha ifaval fordulna be a kertkapun az meg tenyleg vicc. Es evek ita ilyen.
    Van uj menu, de eltekergeti a kormany...nem baj joaz.
    Van idojaras de nyaron, 30 fokban esik a ho..nem baj joaz.
    Van rendezheto hud de bugtenger ...nem baj joaz.....

Szoval jatszani lehet vele, de hogy egy igenytelen banda az hotziher :)))

Gyak szinte az osszes nagy hibat, bugot siman athoztak az elozo reszbol.. Az meg azert nem semmi !':))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.21. 10:33:31
  • sertrex
    Újra itt van, újra itt van...

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.21. 10:23:12
  • Totti5
    Nézegettem hogy jé de jó van pillangó váltó animáció, erre beülök a Forma Rönóba és a levegőt nyomogatja a pilóta. Ez a hozzáállásuk, sajnos a minőséghez. Persze lehet ebben is valami jó, majd leírjátok.
  • lac coo
    Nem apro finomitgatasrol van itt szo.:)
    Szerintem lazan igenytelenek, joaz ugy mukodik hozzallassal toljak....
    Ez a Bell elobb sirja tele a forumokat mint hogy valamit elismerjen, hogy valoban ultragagyi megoldas....
  • sertrex
  • Ingy2
    Akkor azért vannak meg ezek az autók 0. naptól, be voltam rugózva amikor vettem a PC2-őt és a Deluxra klikkeltem.
  • sertrex
    Project CARS 2: Motorsport Car Pack Overview

• Ati04
    Igazad van. :D Szóval igen, E-ről vissza F-re. Tényleg sajnálatos ez a kidobálás, mert volt, hogy utolsó helyen is begurultam, pályagyakorlás végett.
  • Axtros
    Szerintem sem fogják az összes megtalált és bejelentett hibát kijavítani, de a "látványos" hibákat szerintem megoldják. Aztán majd meglátjuk, hogy az idő előrehaladtával ez mennyire lesz pozitív a játékosok számára. Én csak attól félek, hogy ez a második rész is ugyan úgy fog járni, mint az első. Mindig, mindenki azért sírt, hogy a program bugos, optimalizálatlan, multiplayer-re használhatatlan, és inkább átnyergelek AC-ba, iRaceing-be, stb.-be. Nagyon jó lenne, ha azért ez most nem történne meg. Én sok pontenciált látok ebben a második részben, sok fejlesztési, tartalmi lehetőséget. De ezt ki kell aknázni, azonban az első lépés ehhez mindenképpen az, hogy elöszőr a hibák lesznek kijavítva. Már ezzel is motiválni lehet a játékosokat a program folyamatos használatára, és ezzel a további tartalmak megvásárlására, ami pedig a frenchise minél hosszabb életbentartását szolgálja. Ez lenne a cél, ez lehetne a jövője PC2-nek.
  • barcalaci84
    Az E magasabb mint az F :)
    De amúgy nálam folyamatosan kilépését a játék csak offline nem...
    Multiban TT-ben sose magamtól hagyom abba a játékot:)
  • Pitti
    Köszi a közösség nevében is, ...bárki bármit mond azért többnyire hasznos vagy te itt na ...Im appreciated...
    Egyébként így olvasva ezeket a hibákat ...Axtrosnak is köszönve a gyűjtést... fel sem merült bennem mint probléma csak bosszantó ...nem kicsit. Néha az az érzésem, hogy csak én bénázok az egérrel, vagy nem jól kattintok, de akkor mégsem :)
  • sertrex
    Itt azért most jóval aktívabban nézik a bejelentéseket, mert új még, sok a panasz, hibabejelentés. Biztos vagyok benne, hogy mindet nem fogják kijavítani, de ha nem is jelentem be, hanem csak más, a játéktól független fórumokon beszélek a hibákról, attól nem fog megoldódni.
  • sertrex
    Ezt például a korábban már belinkelt, Current bug list topikba raktam a Technical help & support alatt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.20. 13:39:22
  • Ati04
    Nektek mennyire gyakori az a jelenség, hogy az online verseny startja előtt lefagy az egész? Nem egyszer fordult elő, hogy egy jó időmérő után buktam a versenyt. Tegnap különösen fájt így veszni hagyni egy harmadik rajtkockát, ráadásul visszarangsorolt F-ből E_be.
  • Adam Jonas
    Hétfőn már kommentáros videót tervezek, kicsit beszélek majd a játékkal kapcsolatos véleményemről is.

• Adam Jonas
    És éppen akkora hibák, amelyeket ha nem javítanak egy idő után, a program vesztét fogják okozni. Lásd SimBin - RaceRoom...ott is ez volt/van. A program használható, csak pont olyan hibák vannak benne, ami zavaró. Persze, az ember vár 1-2 hónapot, vagy picivel többet, és aztán ha nem javítják, tovább áll.

(Példa: Toldi Bazsóval még tavaly októberben (!!!) jeleztünk egy kuplunghasználati problémát a R3E-nél, azóta se jött rá válasz/javítás....pedig egy adott build után lett szar, szóval....na mindegy.)
  • Axtros
    Oké, jó, hogy beraktad, csak pontosan hová kell az ilyen bug issue-kat feltenni? Mert már én is szerettem volna írni nekik korábban, de csak a general discussion-ban találtam mások által megtalált hibák leírását, és nem tudom, hogy az-e az SMS hivatalos hibabejelentője.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.10.20. 12:49:25
  • sertrex
    Köszi. Ha nem bánod fel is pakoltam ezeket a dolgokat a hivatalos fórumba.