• Axtros
    Mire gondolsz? Mik a program hibák?

Nem játékmenetbeli hibákra gondoltam, nem olyanokra, amelyek a verseny minőségére vannak hatással, hanem implementációs problémákra. Itt van néhány, amelyeket most emlékezetből szedtem össze:

Általánosan a menü:
    - scrollozás után a scrollbar-ok visszaugranak a tetejére, ha az egérrel elengeded,
    - nem érzékelik az UI komponensek, ha ez egér felettük van,
    - gyakran egy-egy komponens csak dupla - vagy tripla - kattintással választható ki,
    - könnyen "beragad" az egér egy-egy választható UI komponens felett, ami folyamatos kiválasztási eseményt generál,
    és csak nagy nehezen lehet ebből kihozni, általában billentyűzettel
    On-line browser:
    - a szűrők többszörös szűrés után nem működnek, egyszerűen disabled-ek lesznek,
    - a táblázat sorainak kiválasztása nehézkes, sokszor többszörös kattintást igényel,
    - itt sem érzékeli az egeret a sorok felett
    Verseny:
    - ha olyan balesettel fejezed be a gyakorlást, vagy az időmérőt, ahol leszakad az autóról a kerék,
    akkor a következő etapban (pl. versenyben) a program ugyan számol a kerekekkel, de vizuálisan
    sem neked, sem másoknak nem jelennek meg a kerekek az autón, azaz minden kocsi a levegőben mozog
    - gyakori összeomlás, amelyet a steam ugyan beregisztrál, de újraindításhoz magát a steam rendszert is újra kell indítani,
    - performancia problémák minimális AI mellett is,
    - autóbeállítások bizonyos paramétereit csak akkor menti el az utoljára megadott értékkel, ha azt új slotba mented ki,
    felülírásnál visszaírja a régi értékeket (pl.: váltó végáttét érték)
    - ha egy versenynek vége van, vagy kilépsz, akkor azonnal a főmenübe lép vissza, és nem a verseny menübe
    - a korábbi HUD beállítások egyszerűen elvesznek, vagy default-ra állítódnak vissza, nem tartja meg a korábbi beállításokat mentés ellenére sem,
    illetve van, hogy egy-egy HUD komponens nem jelenik meg, vagy épp ellenkezőleg, megjelenik, pedig ki volt kapcsolva
    - visszajátszásnál több pályánál is, a pálya széli kamerák egyszerűen elvesztik a fókuszt, nem a versenyt mutatják

Ezeket természetesen a következő patch-ek mind javíthatják, de én úgy gondolom, hogy első körben legyen meg a hibajavítás, aztán jöhet a tartalombővítés. Jöjjenek a patch-ek!