Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az első se volt egy jó taktika és most se az.
Ennek ellenére nekem tetszik így is, mert ez így most egy javított, bővített első rész... vagy annak a közvetlen folytatása... ami azért nem olyan rossz... csak hát azért... na.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Szentsegtores tudom, de livezarck ide vagy oda , F1 2017 esoje sokkal jobb, ott valoban kapaszkodni kell...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.01. 11:27:25
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
esőben valahogy sokkal jobban megyek (persze köridőben lassabb) vagy legalábbis egyáltalán nem tűnik vészesenek a hirtelen változás sem, de az AI nem igazán tud alkalmazkodni és sokkal jobban megviseli a változás...😊
valaki amúgy elmagyarázná h hogy vannak itt a dolgok a segítségekkel?
én autenthicre raktam és arra már rájöttem h a TRaction Controlt át kell rakni setupban 100%-ra h kb ki legyen kapcsolva😊
ABS-sel mi a helyzet, azt is állítani kéne valahova , mert a fékezést én nem nagyon értem itt😊 olyan mintha mindig blokkolna 😊
setupokat lehet valahonnan tölteni?
Talan itt nem butitani fognak a megjelenes utan fokozatosan (ahogy
De a tartalmakon (autok, palyak, AI) is latszik, "gyorsan jott a megjelenes", nem lettek osszehangolva egysegesen a dolgok. Az elso resz mar alapbol docogott (fizika, gumi, FFB, alapveto mukodesi problemak stb.), de itt nagyreszt "csak" hangolgatni kell. Es mivel ez nem massziv programozos/fejlesztos feladat, talan ezzel foglalkozni is fognak.
Foleg ha komolyan gondoljak az online bajnoksagokat, az e-sport-ot es hasonlokat.
De lehet, hogy ez az ai patch el sikerult, elotte mintha jo lett volna...fene se emlekszik...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.01. 09:51:09
120 %-on változó időjárásnál úgy elverem mint a csuda, , ha szárazról indul akkor még elmegy, de ha esőben kb visszafelé megy az AI .
Megnéztem több pályán is , mindenhol. Karrier így kuka, aki amiatt venné ne tegye szerintem ....
az csak egyéni vélemény de valahogy szárazon jobban csúszkálok mint esőben, pedig lassabb is a köridőm esőben ...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.01. 09:37:11
Bármikor szívesen leülök elé, láttam már minden porcikáját, tudom, hogy tudna ez többet is és tuti biztos, hogy szépen foltozni fogják a meglévő furcsaságokat, hibákat. A zárt bétás fórumon gyűjtik szépen a hibákat a userek, példának itt az xbox-osból pár:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I figure rather than have multiple posts we could group them into one.
1. Overall audio is very low especially with Voices and Engine sounds in Bumper,Hood and roof views.
2. Cannot select/edit hud elements with Fanatec Wheels (please report other wheels)
3. Changing timing display with DPad does not work.
4. WMD Badge not working correctly (entering any member name enables badge)
5. Z-Fighting Issue (video below "GraphicGlitch"😉)
6. Notifications off screen (video below "Notifications"😉
7. Cannot save Hud changes using left stick on controller to save. Once changes are made you need to use the DPad to select Save.
8. Heavy Screen tearing and frame rate issues.
9. UDP Settings not present
10. Qualifying results not consistent with race start ( https://www.twitch.tv/videos/176575982 1:35 timeline )
11. HUD elements not saving correctly (video below "HudElements"😉
12. Cannot scroll driver roster with wheels.
13. Upon exiting Multiplayer, Photo notification pops up and stalled exit. ( video below "Multiplayer exit Issue"😉
14. Qualifying bug. Skip to end during session, AI are 6+ seconds faster
15. Career progress loss ( especially after last update but can happen more than once)
16. Kart career results not saving
17. When moving from private test,custom,etc followed by loading another race, car from previous race is showing on load screen
és az csak pár.. rengeteg gyomlálni való van a mostani buildben. Ettől függetlenül simán vállalható, játszható, nagyon élvezhető.. és lesz ez még jobb is 😉
sertrex
#16982 ,ezért is dobtam vissza egyenlőre...azért reménykedem még hogy alakul a jó irányba de addig ezt pihentetem....
Laccoo, sőt, ha az előtted lévő nyomvonalán mész a tócsába sekélyebb vízbe mész.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Rá lehetett ismerni egy kb. fél évvel azelőtti xxx buildre, amit készként adtak ki.
Hogy ezt miért csinálták? És ezt a mostanit miért? <#nemtudom>#nemtudom>
Komoly csalódásként élném meg ha nem lenne még így is jobb a javított első résznél. Remélem ezt is feljavítják majd azért, patchekkel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.30. 22:28:59
Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.09.30. 22:13:08
Jah, es a boxomat nem lehet valahigy kijelolni, sose tudom hova kell beallnom ...?
PS4 és Xbox One meg kb tök ugyan annyira optimalizált mint az első rész.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alex, mondjuk ez igaz, de akkor a CARS3-ban továbbgondolni is kár a dolgokat, míg egy értelmes szintet nem ugranak meg a konzolok (kár érte). 😊
No, a lényeg. A bétában "minden" fasza volt, működött szépen a felszáradás az ideális íven.
Aztán lejjebb mutatok még pár képet amit szintén sajnálok, hogy nem ilyen. Most különszedték a winter-t és a snow-t. A korábbi bétákban még csak winter volt (igaz, lehet, hogy még ezzel a "nagyszerű" havas aszfalttal még nem készültek el) száraz vagy vizes, kicsit havas keréknyomos aszfalt volt. Na ez már úgy látom nincs. Mész a "fekete" télben vagy mész full fehér hóban slussz. Úgyhogy csak sajnálom és megértem aki fanyalog... mert a játék ennél sokkal többet tudna, és egyszerűen érthetetlen amit kiadtak.
Ideális ív béta
Winter béta

Amúgy szerintem, most hogy egyre több mindent teszteltem már a játékban, szerintem nem is annyira bugok idegesítőek, hanem az hogy ez még nagyon nincs kész. Sőt kevésbé van kész, mint ahogy az első rész kijött anno.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.30. 19:13:00
"Originally Posted by Roger Prynne
Yeah but speeding up Time and Weather is not realistic anyway.
If you want realistic then use real settings.
-------------------------------------------------------------------------------------------
The problem with that is every weather slot is set to exactly 1 hour (which in itself is unrealistic). So if you've set the weather to go from dry to wet and you're doing, say, a 9 lap Formula Rookie race around Oulton Park, which is over in 15-20 minutes, you'll never see the weather transition.
Basically the surface water shouldn't evaporate as soon as the rain stops, which is what currently happens with weather time acceleration on (video below), and the surface water should dry at a comparable rate to the puddles and standing water.
Also, on the subject of standing water and aquaplaning. I was entering the hairpin at Oulton Park when I was doing my testing and there was a big puddle there. I was driving at 10mph and not accelerating, and the car still aquaplaned. This is actually unrealistic as the weight of the car at such a slow speed would press the car into the ground under the force of gravity and ensure that there's enough traction to drive through the puddle safely. I could understand it if I was travelling faster, or if I was accelerating through the puddle, but I was not.
Edit:
in this video I'm running a few test laps around Oulton Park in a Formula Rookie at 60x weather progression. As you can see, every time the rain stops, the surface water evaporates almost instantly but the standing water stays. As someone who's been a racing fan since I could walk, and have seen a lot of wet races, this is very unrealistic. Pay special attention to Druids, the corner that leads onto the start/finish straight. On lap 1 it's wet. On lap 2 it's drier and on lap 3 it's completely dry except for large puddles. Tarmac doesn't dry in 3 laps in real life. The surface water evaporates too quickly in the game because it's tied into the weather progression speed. The standing and surface water should always dry in real time independently from the weather progression speed."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.30. 17:30:44
Az ido gyorsitas nalam korabban (beta) fagyott (nem birta a gepe es/vagy a RAM), az lett volna az otlet, hogy az idojaras marad alapon de a napszak gyorsul hozza;D De az is gyorsitas es a ketto "fuggetlen" egymastol. De legalabb gyorsban kiprobaltam, es most mukodik a gyorsitott napszakvaltasom😛
Azt belehet úgy állítani, hogy a quali után közvetlenül jöjjön a verseny. Viszont azt nem tudom, hogyha versenyre vált akkor van-e folytonosság a két session között.
De gyanitom nem lenne egy ordongosseg megcsinalni, hogy ne gyorsitsa barmekkora is a versenytav, hisz tudja a program...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.30. 16:51:37
Sehogy.
Vagy van valami fizikai torveny arra, hogy egy feloras verseny alatt nem valtozik az idojaras ? 😊
Hat konyorgom miert nem lehet vege egy versenynek az egy oras idojaras ciklus elott ? Ne gyorsitsa, maradjon egy ora, csak fel ora alatt vege a versenynek, nem szaradt fel egeszen, na es...😊
Ezen megint mit nem ertesz ?😊
Elindul egy Clio futam, mittudomen 25-30 perc, esoben i dul, felenel elall, az hol torvenyszeru, hogy a vegere mi dig pont teljesen felszarad ? 😉
Felenel elall, marad 15 perc , valamennyit szarad, esetleg kialakul szaraz versenyiv es vege a versenynek...ezzel mi a baj ? 😊
Az egyetlen gond, amit irtam, nem lehet vizes palyan startolni, ugy hogy mar NE essen az eso (lasd. rF2, elmentett vizes aszfalt realroad-dal). Igy ha rendes felszaradasi idot szeretnel (legyen 30 perc, idogyorsitas nelkul), akkor menned kell 1 ora versenyt esoben, aztan nezheted a 30 perces felszaradast😉))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.30. 16:26:24