• sertrex #17526
    Hivatalos ez egy kész játék. Egy stúdió se vállalná be, hogy azt nyilatkozza, hogy félkész terméket adott. Az hogy itt akik az első és akik a második résznél ott voltak teszt időszakban tudjuk/sejtjük, hogy még nem kész. Szóval ha elmennél reklamálni, hogy így meg úgy szembesűlnél azzal, hogy visszakérdeznek, sőt hogy bizonyítsd az állításodat. Na itt be is lehet fejezni, mert természetesen nem megy.

Ezt szintén alá kellene támasztanod, hogy miből gondolod, hogy nem ilyen. Mire alapozol? Más szimre? Körbe lennél röhögve. Egy szim nem másik szimet, hanem a valóságot szimulálja, legalábbis próbálja(ez utóbbit én teszem hozzá). És ha így van, akkor az az életben milyen tapasztalatok alapján mondod/gondolod, hogy nem ilyennek kell lennie? A világ nem csak SG fórum, hogy egy noname fórumozó beír valamit és többiek bekajálják. Van ahol az számít, hogy ki írja nem az hogy mit. Mellesleg én is ebbe a táborba tartozom. Ja és nyugodtan lehet fanboynak mondani, bár ha visszaolvasol, akkor egyszer se fogod azt olvasni, hogy szerintem a játék 100%-os. Na mindegy. Szóval igen, nekem se elég ha valaki állít valamit. Támaszd alá valós érvekkel. Mutass fel valamit, hogy te ki vagy! Az arrogancia még nem azt jelenti, hogy igazad van, csak azt hogy arrogáns. Azt írtad nincs vita ez ilyen. És milyen igazad van, ez ilyen! Nem Forza, nem F1 ez ilyen, ha nem tetszik nem kötelező használni.