• Danecay
    Tudom, hogy én vagyok az egyik vizes féktávokon fennakadó ember, de hogy tisztázzuk dolgokat ezt nem azért teszem mert trollkodom vagy fikázom a játékot hanem azért mert egyelőre ebben a formában mint versenyjáték számomra nem játszató. Mint írtam korábban a hot lapozás engem nem csikol, évekkel ezelőtt ráuntam és rájöttem, hogy a versenyzés sokkal bulibb (legalábbis nekem), multira egyszerűen nem tudok berendezkedni, így marad az AI elleni küzdelem. Viszont mivel az AI viselkedése egyáltalán nem következetes és nem konstans a beállított nehézségi viszonyokhoz mérten, ami megmutatkozik többek között pl. a vizes körülmények között vett féktávokban is ami a korábbiakban leírtaknak megfelelően eltér a normál játékos által kivitelezhetőtől, a játék nem igazán alkalmas versenyzésre miközben versenyjáték és nem egy eget verő elvárás egy késznek titulált és ugyanakkor 2. részét élő játéktól, miközben azért vannak a piacon olyan játékok is amikkel, vagy inkám amelyeknek az AI-ával azért jókat lehet versenyezni. Legyenek rövidebbek a féktávok, bánom is én, bár ez továbbra sem valószerű, de akkor az AI számára is legyen ugyanolyan rövid mint számomra és képes legyen ugyanúgy kigyorsítani mint én. Én egyszerűen csak Offline szeretnék versenyezni de amíg ennyire változóak a körülmények és erőnléti viszonyok a különböző körülmények között, addig sajnos a játék számomra használhatatlan.
    Nos csak ezt akartam tisztázni, nem akarok újabb vitát generálni, csak igyekeztem tisztába tenni a dolgokat az én meglátásom és felhasználási szempontjaim szerint.

PEACE!