Napok óta megy a VITA, hogy idióta vagy, de nem mert nagy a fékút, de mert nem nagy, ahogy én próbálom...
Könyörgöm. Pálya, beállítások, autó, időjárás. Ennyi. Talán az, akinél ugyan ott nem nagy a féktáv, leírhatná, miben más a cucc, mit állított be másként, és NINCSEN a vita. De nem. itt megy a az igen-de nem is-de nem vagyok hülye vita, napok óta, és mikor tippel, hogy lehetne elejét venni, leírom, hogy kurva unalmas már, akkor én vagyok a troll. Értem. Köszönöm a hozzászólást.
Az meg, hogy valaki 217. alkalommal leírja, hogy de, szar a fékút, hiába szimezik 15 éve, egyáltalán nem segít, hanem sír, mert kiadott valamire pénzt, ami nem tetszik neki. Marha építő jelleg.
Mint annó a TDU 1 topik. Valaki mindig beírta, hogy milyen szar már a fizika, mert mekkorát repülnek az autók a dobbantókon, 3-400 körüli tempónál. Aki játszott volna, annak marha unalmas volt 1000x leírni hogy hagyjuk már ezt, és aztán megkaptuk a 2-t, majd a The Crew-t... (Aki nem ismerné esetleg; Ma is inkább azzal játszok, ha jó árkád játékhoz van kedvem)
Na jó, megyek máshová trollkodni....