19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#17518 Ez egy uj cimnel 1-2 honapig problema, azutan marad aki foglalkozik meg vele es kesz. Az elejen mindig ez van.. -
#17517 Napok óta megy a VITA, hogy idióta vagy, de nem mert nagy a fékút, de mert nem nagy, ahogy én próbálom...
Könyörgöm. Pálya, beállítások, autó, időjárás. Ennyi. Talán az, akinél ugyan ott nem nagy a féktáv, leírhatná, miben más a cucc, mit állított be másként, és NINCSEN a vita. De nem. itt megy a az igen-de nem is-de nem vagyok hülye vita, napok óta, és mikor tippel, hogy lehetne elejét venni, leírom, hogy kurva unalmas már, akkor én vagyok a troll. Értem. Köszönöm a hozzászólást.
Az meg, hogy valaki 217. alkalommal leírja, hogy de, szar a fékút, hiába szimezik 15 éve, egyáltalán nem segít, hanem sír, mert kiadott valamire pénzt, ami nem tetszik neki. Marha építő jelleg.
Mint annó a TDU 1 topik. Valaki mindig beírta, hogy milyen szar már a fizika, mert mekkorát repülnek az autók a dobbantókon, 3-400 körüli tempónál. Aki játszott volna, annak marha unalmas volt 1000x leírni hogy hagyjuk már ezt, és aztán megkaptuk a 2-t, majd a The Crew-t... (Aki nem ismerné esetleg; Ma is inkább azzal játszok, ha jó árkád játékhoz van kedvem)
Na jó, megyek máshová trollkodni.... -
#17516 Nekem a kedvenc kategóriám a modern versenyautók. GT3 és a Formula. Indycar okés, talán a legjobban élvezhető amit eddig játékban próbáltam, a GTk viszont nem jók. Nekem mindegy hogy melyik autó milyen alfa állapotban van, ez nonszensz, 1.0 a játék ki lett adva. Egyformának kell lennie. Csak a tapasztalataimat írtam el. Ha nem játszok vele nem fáj, eleddig nem is szóltam hozzá, ha meg próbálgatom akkor ez van, de nem beszélek a levegőbe tettem be videót is, ez meg a játékról szól az meg nem hiszem hogy baj lenne. -
#17515 Ez szerintem nagyobb trollsag amit csinaltok, mivel ennek tenyleg semmi koze a jatekhoz.
Annak higy milyeb idojarasban mennyi a fekut stb. annak van koze:)
Az hogy nem lehet ertelmes beszelgetest folytatni az mas kerdes de arrol legalabb annyit tehetbek a fanboyok akiknek a szar is francia kremes.
Nekem pl eleg sok infot jelent amikor 15 eve ide irogato szimesek irnak valamit, persze van aki tulzasba( neha pl. ennis) -
#17514 Napok óta ugyan azt a néhány hozzászólást lehet olvasni. -Szar a fizika mert esőben ugyan az a féktáv, -Nem is mert nekem jó; -De is mert.... És így tovább, és így tovább, és így tovább. Én is valami hasonlót akartam írni, mint a kollega, csak én nem a komplett magyarságra, csak a fórumozók egy részére vetítettem volna ki, hogy mennyi a troll. De értem a dolgot. Sokszor, járva kelve kis Országunkban, bizony engem is elkap egy hasonló érzés.
Volna egy javaslatom. a trollok felé.
Ha egy pályán ugyan az a a féktáv; Írd le a pálya nevét, a konkrét járgányt, az időjárás beállítást, ÉS MENJ MÁSIK KOCSIVAL, MÁSIK PÁLYÁN, MÁSIK IDŐJÁRÁSBAN, B+ Ha már tíz kombót leírtál, akkor meg uninstalláld a játékot, és majd az 5.0-ás verziónál tedd fel újra.
És akkor lehet itt versenyeket rendezni, köridőket megosztani, beszélgetni a ficsőrökröl, beállítási tippeket adni, vagy más jellegű problémával foglalkozni. Ez a gumi / időjárás / féktáv imamalom már nagyon unalmas.
Mindjárt itt is egy probléma;
Létezik valami program, amivel "szimulálni" lehet vezérlőket? (Mint anno az XP adder, pl, vagy hogy hívták) Mert a kormányos patch már kijött, de még mindig kifagy a játék, ha bekötöm a Saitek kormányom... Jó volna, ha sikerülne elhitetni a játékkal, hogy mondjuk egy logi momo-val tolom, mert frusztráló.... -
#17513 OK. -
Solt #17512 A másképpen gondolkozók véleménye érdekel, az X témába Y témát (jellemzően politikát, vagy egy kis magyarozást) belekeverők fröcsögése viszont nem, és ezekhez türelmem sincs! Szóval vagy kizárás, vagy folyamatos flém... :))
-
#17511 -
Pitti #17510 Eltértünk a témától... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos én is azt tapasztalom, hogy a fórumozók, facebook kommnetelők 90%-a gyakorlatilag üres fecsegő. Tisztelet a kivételnek!!!
És ez rosszabb mint jó, hiszen a 90% 99%-a el is hiszi amit a másik mond. Persze ezek alapból félre is vannak vezetve rossz helyen szerzik az információt. Azt olvassák amit hallani akarnak, mert ott olvassák ahol olyat írnak amit hallani akarnak.
Hozzáteszem én sem igazán tudom megszűrni az információt, éppen ezért pl a politika egyáltalán nem érdekel, mert egyiket sem hiszem el.
partotmos erősen és indulatból fogalmazott, ezt ki kell szűrni belőle, mert egyébként meg igaza van. Sosem vagyunk megelégedve semmivel. Emlékszem még a 20 évvel ezelőtti igényekre is. Most pedig szeretnénk az összes esőcseppben látni az egész világot tükröződve. Nincs ezzel baj. Ha mindig mindennel meg lennénk elégedve akkor mi vinné előre a világot? Az 1995-ös 3d fákat nézegetnénk most is? :)
-
partotmos #17509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát rendesen rákattantál úgy látom. Frusztráltság? Élet. - Hát lehet csávókám, de az vagy valami hasonló nálad is bejátszik sanda gyanúm szerint. -
#17508 Mondjuk ez nem korlátozódik az SG-re, bárhová mész a neten, mindenhol ez van. Igaz hogy ez tényleg csak a hangos kisebbség, de sajnos többnyire ők érzik úgy hogy feltétlenül meg kell osztaniuk a bölcsességüket. Szomorú tény, de tény. :(
Az viszont, hogy egy fórumon kizárom a nekem nem tetsző hozzászólók véleményét egy újabb bizonyítéka, hogy az embereket egyáltalán nem érdekli a másképpen gondolkodók véleménye, vagy hogy van más nézőpont is a sajátunkén kívül. Szóval... ja. :)) -
Solt #17507 Azért pár SG-s júzer játékot fikázó magatartásából odáig eljutni, hogy 10 millió mindenez jobban értő kritikus rohadó országa vagyunk. nem éppen szimpla csalódottságra utal, ehhez azért valami mélyebben gyökerező frusztráltság kell, ami már inkább az utálat kategória nálam! :) Persze az is lehet, hogy találkozott személyesen mindenkivel, így nem általánosít, csupán a személyes tapasztalatit osztja meg velünk, de úgy érzem erre kisebb az esély... :))
Na mindegy, nem ragozom tovább, inkább aktivizálom az SG+, szép kis listám van már! :)) -
#17506 En fikazom, de mondjuk en Soros embere vagyok....! :)) -
Ez biztos valami anomália miatt sikerült, ilyen jóra. :DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.16. 11:20:53 -
#17504 Szerintem ilyen vehemensen, olyan ellen szólalunk fel, ami csalódást okozott. Akit/amit utálunk az nem tud csalódást okozni, csak akit szeretünk és akiben bízunk/bíztunk. De a világért se akarnék beleszólni az SG akadémián végzett, profik dolgába. ;) -
partotmos #17503 Húha:) Nem szükséges szégyenkezned - helyettem meg főleg nem - de azért kedves egészségedre:) -
Solt #17502 Elolvastad amit írtál, vagy csak úgy jött mélyről? :) Javaslom olvasd el és értelmezd, aztán gondolkozz el azon, hogy miképpen jutottál el az elhangzott következtetésekig abból, hogy itt a júzerek pár százaléka kritizál egy játékot.
10 millió mindenez jobban értő kritikus rohadó országa vagyunk. Egy nevetséges, zsebzsenikkel teli elbaszott banánköztársaság a Kárpát medencében
És mindez azért, mert itt páran (bőven kisebbség) fikáznak egy játékot... azért ehhez a büfhez kell egy lelki állapot, ami nem éppen arra utal, hogy odavagy a saját nemzetedért. De ne ragozzuk ezt tovább, szégyelltem én magam helyetted is ezért a kirohanásért! ;) -
mumus70 #17501 Hát a víz a ömlött rólam rendesen, ez egy pokolfajzat! :p
-
partotmos #17500 Off. Mire gondolsz konkrétan, amikor a magyarság ilyen szintű utálatára célozgatsz? Ha arra hogy személy szerint én utálom a magyarságot akkor eléggé rossz helyen kapirgálsz tesó;) Am kutyát nem érdekli hogy mi a menő vagy mi nem a nyugatot meg nagyívben szarom le úgy általában. -
Solt #17499 De nem eléggé ahogy látom! :) A valóságtól elrugaszkodó, irreálisan túlzó általánosítások és a magyarság ilyen szintű utálata tőlünk nyugatabbra divatos most... itthon már annyira nem menő! :) -
partotmos #17498 Ulánbátorhoz képest már most is nyugaton vagyok, amúgy meg hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának:) -
partotmos #17497 Minek ment oda.....?;) -
#17496 Tegnap meddig volt a szeród? Olyan háromnegyed nyolc felé már nem találtam. :( -
#17495 A megoldás megszületett. Lehet folytatni a kapirgálást. ;) -
Solt #17494 Miért nem költözöl el? Vár a művelt nyugat! :) -
#17493 Kihagytad, hogy csinajjajobbat...! ;) -
#17492 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
partotmos #17491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Öcsém, rmennyi elégedetlen user lakik itt. Tipikus példái annak amikor valaki attól érzi magát értékesnek ha atomjaira szedve fikázhat egy produktumot. 10 millió mindenez jobban értő kritikus rohadó országa vagyunk. Egy nevetséges, zsebzsenikkel teli elbaszott banánköztársaság a Kárpát medencében, akik egy sokkal fejlettebb technológiai kultúra termékeit - legyen az szellemi termék, autó, metró, oprencer, kutyafasza - de tényleg szinte bármi - fikázzák a saját kis szemétdombjuk közepén, sokszor úgy hogy még használni SEM tudják az adott terméket. Elnézést és tisztelet a kivételnek:) -
#17490 Az iment online nagy nezehez leelozom a sracot, hat kor alatt, ,eslo vagyok erre kek zaszlot ad a progi ! :)))) -
#17489 Igen-igen, ez már nekem is feltűnt, csak úgy voltam vele, hogy jobb, hogy ha meg sem szólalok inkább :) A két fokozatú ablaktörlésnél ugyan olyan intenzitással kerül a csapadék a szélvédőre majd kerül az törlésre, csak fokozattól függően a sebesség változik :) Nincs ezzel gond de emiatt kár volt beletenni a második ablaktörlő fokozatot mert egyébként az egész dolog statikussága lehet fel sem tűnt volna senkink :) -
#17488 Valami kis optikai hatást belevihettek volna a szélvédő vízcseppekbe. Külön vicces, hogy egybe van animálva az ablaktörlővel, ha lassít rajta az ember az eső is lassul :) Sötétben meg el is tűnik emiatt mert semmi hatása nincs a fénynek rá ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.15. 18:31:39 -
#17487 Az a sisak nezet amugy is kicsit gagyi, foleg ahogy mozog/forog a fejen:D Az esocseppek meg valoban eleg szegenyesek, csak mutatoban van nehany, a Codies-nal eleg jo. Bar valszeg ez is koncepcio: itt gondolom ugy keszultek, sokan/tobben hasznaljak a cockpitet/sisakot, igy jatszhatobbra vettek, mig a Codies-nel szinte mindenki kullso kamerabol tolja, ott nem zavarja az embereket;) -
#17486 Engem a vizpermetnek nevezett valami zavar, az mar egyben is...
Nem eleg, hogy valami nagy pottyokbol allo akarmi, de meg raadasul 5 fps el van animalva.. -
#17485 Fokkal jobb, bár azt hogy a segge el akar mászni, szárazon is ilyen. Sajnos minden OFF mellett itt is van TC erősen, mert a legnagyobb esőben 2-3ban már semmi probléma nincs. Csak összehasonlítás miatt a F1 2017ban 3-4-5ban is ki tud pörögni a kerék. A versenyautók a Carsban nagyon el vannak szabva és ennek fő oka hogy hiába kapcsolom ki a TC-t, nem lehet, mindig van. Ha lenne rá esély hogy ezt peccseljék... bár mivel nincs semmi visszhangja valszeg ez így jó mindenkinek.
Ha nem lenne aszfalt tükröződés bug, egy F1es féle esőcsepp effekt a sisakon/ Forza szerű a szélvédőn az nagyon ütős lenne, mert ahogy mennek a felhők, változnak a fényviszonyok az igen látványos, csak itt is rettentő felemás a graf, kár hogy a PC1 óta ezzel sem igen foglalkoztak.
-
#17484 Ma 18:00-kor indítok egy szervert, sg.hu lesz a neve. Autókat, pályákat igény szerint fogom változtatni, rövid, pörgős versenyek lesznek! :) -
#17483 Egy kis színes, mára is.
Na ez már három monitoros rendszer. Akinek nincs ilyen, az nem is játékos.
-
#17482 WEC 2017 - 6 HOURS OF FUJI - RACE - LIVE STREAM |ENG
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.15. 08:25:15 -
#17481 Jó, ha időjárás szimulátorra lesz szükségem, akkor tudom hova forduljak. :D
De igazából teljesen más a bajom azzal a játékkal. De az most nem ide tartozik. ;)
Az még vevőként és játékosként is elfogadható szerintem, főleg ha egy kedvencünkről van szó, hogy egy ilyen munkához idő és pénz kell.
Ha nem jelennek meg határos időközökben akkor elfogy a pénz és a bolt bezár. Ez nem az a fajta szimulátor, hogy egy autót egy-másfél évig reszelgetek és csak akkor adom ki, ha én úgy gondolom kész van. Itt egy teljes csomagot kell kiadni és még az se elég, hogy mindig reszelgetek rajta valamit, meg kiadok mellé egy DLC-t. Itt még figyelni kell a konkurenciára is. Más koncepció mint a többi, többet is ad, de kompromisszummal. Mindenki elvárja, hogy respektálják a munkáját, akkor pont a játékgyártók miért ne várhatnák el. Ráadásul ezen nem múlnak életek, ha nem teljesen van kész nem okoz senkinek semmi hátrányt, mert akkikkel közösen játszhat az ember, azok is ebben a cipőben járnak. Meg hát csak játék az ég szerelmére, nem félkész milliós autót sóztak a nyakunkba, amivel veszélyes közlekedni, csak egy játékot, amit nyugodtan javítgathatnak menet közben is mert lényegében a rossz értékek helyébe jókat, jobbakat kell írni. Ami még nehezíti, hogy nincs egy fix formula, hogy ezt és ezt kell beírni és jó lesz, hanem kisérletezgetni kell, addig amíg jó lesz. Ha tényleg arra várunk, hogy csak egy hibátlan fix terméket adjanak ki, akkor valószínű, hogy kikopna a kínálat és marad legfeljebb egy vagy két termék amik közül válaszhatunk. Persze lehet azt mondani, hogy az legalább jó lesz, de ki garantálja, ha nem lesz konkurrencia?
Azokat úgy is megvesszük, mert nincs/nem lesz más. Szóval szerintem az ilyen dolgok kicsit túl mutatnak azon, hogy túlzottan tapad a vizes pályán.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.14. 21:43:36 -
#17480 Igazából ezzel van a baj, ez a játék nem kimondottan a mondhatni "divatos" Nordschleife-n futott hot lap-okról szól, függetlenül, hogy valaki csak erre használja. Legyen jó persze ebben is, de ne elégedjünk már meg ezzel. -
#17479 Kipróbáltam a Porsche gt3-ast Imolában, amivel Totti is ment, tényleg elég langyi. Viszont a kedvencem, a Nissan GT3-as nagyon tetszik, az még 30%-os TC-vel is dobálja a seggét. Igazából szinte csak Nordon megyek, nem is nagyon néztem még a többi pályát.
Nézegettem egy-két emberke statját, vannak akik már 4000km körül járnak Nordon. És még én játszok sokat :)