Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Napok óta ugyan azt a néhány hozzászólást lehet olvasni. -Szar a fizika mert esőben ugyan az a féktáv, -Nem is mert nekem jó; -De is mert.... És így tovább, és így tovább, és így tovább. Én is valami hasonlót akartam írni, mint a kollega, csak én nem a komplett magyarságra, csak a fórumozók egy részére vetítettem volna ki, hogy mennyi a troll. De értem a dolgot. Sokszor, járva kelve kis Országunkban, bizony engem is elkap egy hasonló érzés.
Volna egy javaslatom. a trollok felé.
Ha egy pályán ugyan az a a féktáv; Írd le a pálya nevét, a konkrét járgányt, az időjárás beállítást, ÉS MENJ MÁSIK KOCSIVAL, MÁSIK PÁLYÁN, MÁSIK IDŐJÁRÁSBAN, B+ Ha már tíz kombót leírtál, akkor meg uninstalláld a játékot, és majd az 5.0-ás verziónál tedd fel újra.
És akkor lehet itt versenyeket rendezni, köridőket megosztani, beszélgetni a ficsőrökröl, beállítási tippeket adni, vagy más jellegű problémával foglalkozni. Ez a gumi / időjárás / féktáv imamalom már nagyon unalmas.
Mindjárt itt is egy probléma;
Létezik valami program, amivel "szimulálni" lehet vezérlőket? (Mint anno az XP adder, pl, vagy hogy hívták) Mert a kormányos patch már kijött, de még mindig kifagy a játék, ha bekötöm a Saitek kormányom... Jó volna, ha sikerülne elhitetni a játékkal, hogy mondjuk egy logi momo-val tolom, mert frusztráló....