Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Jó, ha időjárás szimulátorra lesz szükségem, akkor tudom hova forduljak. :D
De igazából teljesen más a bajom azzal a játékkal. De az most nem ide tartozik. ;)
Az még vevőként és játékosként is elfogadható szerintem, főleg ha egy kedvencünkről van szó, hogy egy ilyen munkához idő és pénz kell.
Ha nem jelennek meg határos időközökben akkor elfogy a pénz és a bolt bezár. Ez nem az a fajta szimulátor, hogy egy autót egy-másfél évig reszelgetek és csak akkor adom ki, ha én úgy gondolom kész van. Itt egy teljes csomagot kell kiadni és még az se elég, hogy mindig reszelgetek rajta valamit, meg kiadok mellé egy DLC-t. Itt még figyelni kell a konkurenciára is. Más koncepció mint a többi, többet is ad, de kompromisszummal. Mindenki elvárja, hogy respektálják a munkáját, akkor pont a játékgyártók miért ne várhatnák el. Ráadásul ezen nem múlnak életek, ha nem teljesen van kész nem okoz senkinek semmi hátrányt, mert akkikkel közösen játszhat az ember, azok is ebben a cipőben járnak. Meg hát csak játék az ég szerelmére, nem félkész milliós autót sóztak a nyakunkba, amivel veszélyes közlekedni, csak egy játékot, amit nyugodtan javítgathatnak menet közben is mert lényegében a rossz értékek helyébe jókat, jobbakat kell írni. Ami még nehezíti, hogy nincs egy fix formula, hogy ezt és ezt kell beírni és jó lesz, hanem kisérletezgetni kell, addig amíg jó lesz. Ha tényleg arra várunk, hogy csak egy hibátlan fix terméket adjanak ki, akkor valószínű, hogy kikopna a kínálat és marad legfeljebb egy vagy két termék amik közül válaszhatunk. Persze lehet azt mondani, hogy az legalább jó lesz, de ki garantálja, ha nem lesz konkurrencia?
Azokat úgy is megvesszük, mert nincs/nem lesz más. Szóval szerintem az ilyen dolgok kicsit túl mutatnak azon, hogy túlzottan tapad a vizes pályán.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.14. 21:43:36