• Alexease
    Csak arra irtam a dolgokat, hogy "felesleges" kulon minositeni egy-egy tapadast es mukodest (pl. kulon csak az esore), mert az egesz program felkesz/bugos, kulonboznek a palyak es autok, meg eleve az egesz tapadas es auto kezeles mizeria a gamepad-es, konzolos, jatekosabb dolgok miatt sose lesz olyan, mint egy masik programban vagy mint valaki szeretne;)

Igen, valszeg nagyok a tapadasok (altalanosan mindenhol, mindennel), foleg az oldaltartas furcsa (es az azzal kapcsolatos viselkedesek), de ezt mar az elejetol mindig irtam:) A szaraz tapadas sem a tuti (amivel hasonlitgattam [AC, iR] ebben voltam a legstabilabb es leggyorsabb:P). Es igy, ha probaltak valami aranyt tartani, akkor logikusan a vizes sem jo;)

Ami fontos, hogy ugyanazzal a komboval a ket eltero korulmeny aranyos legyen (sebessegre, kezelesre, erzesre). Nem szamitva a bugokat ha valaki slicken esoben jobb es gyorsabb:D

De persze, lenyegi szempontbol mindegy mi a helyzet, ha az AI mindenkeppen szar; akkor a Single es karrier resze ugy is hasznalhatatlan:DDD
    Marad az online. De oda, fun-ra, az 5 koros "ereszd el a hajamhoz", meg teljesen tokmindegy a szuper dinamika, az egesz csak latvany es hangulat elem marad;)