• Alexease
    Onmagaban (csak esos korulmenyek) dontotted el, hogy "nagyon nagy" a tapadas vagy osszehasonlitottad a szaraz tapadassal, koridokkel, autokezelessel? :)

Leszamitva hogy a progi (gumi, tapadasok, aszfalt, eso stb.) meg "felkesz/bugos/anomalias", es az autok es palyak kozott is lehetnek/vannak
    kulonbsegek, egyelore inkabb az az erdekesebb vagy azzal erdemes foglalkozni (egy "jonak tuno" kombonal), hogy a szaraz/vizes es slick/wet kulonbsegek "jok/hasznalhatok" legyenek (mukodesre, koridore, kezelesre, tapadasra stb.).

Nem teszteltem mindent (mert leheteten, es eleve jo ha hetente 1-2x elinditom:P), de azzal a nehannyal amit neztem, teljesen jok voltak a kulonbsegek. De elofordulhat, hogy eppen azt a keveset teszteltem ami jonak tunt, es tuti vannak olyanok, amivel allo vizen meg slick-kel is gyorsabb vagyok:DDD

Esoben tizen-husz masodperccel hosszabb korido; 30-50 meterrel hosszabb fektav; lassabb vegsebesseg; az egyszeru vizes aszfalton is (nem a tocsakban) erezheto csuszkalasok (gyorsitas, fekezes, kanyar).

Persze ha valaki ugy gondolja/hiszi/tudja/tapasztalta, hogy egy "ilyen" auto (pl. GT3) vizen sokkal lassabb/csuszkalosabb/kezelhetetlenebb akkor azzal ugy sem lehet mit kezdeni:) Vagy ha csak "mast szeretne":D