• Danecay
    Osztom a meglátásod, egy játék valóban szórakozásra van, nem frusztrációra :) Ennyire élvezetesen esős körülmények között még nem autóztam játékban, persze nyilván nem próbáltam minden játékot, de a fizikailag is működő tócsák és vízátfolyások egy új szintre emelték a dinamikus időjárás fogalmát. Ugyanakkor az alapvető törvényszerűségeknek is működniük kellene, nem ragozom túl, esőben sokkal jobban csúszik az út és kész! A frusztrációra visszatérve, kipróbáltam a LaFerrari-t Suzuka-ban, khmm... akarom mondani Sakito-ban minden segítség nélkül és igaz, hogy beállítás nélkül is, az tényleg kicsit frusztráló volt. Ezek után váltottam az irányítást vagy autókezelést Authentic-ra, így is fickós de azért kezelhetőbb, nyilván ezek a segítségek nem véletlenül állnak rendelkezésre a való életben is, mert az első fáig tartana az utazás, ott pedig nincs restart. Mondjuk egy dolog még eszembe jutott, hogy esetleg miként javíthatnék az autó kezelhetőségén, reszponzivitásán, lehet esőben kellene kipróbálnom, úgy mégiscsak jobb a tapadás